over ons | adverteren | sitemap | contact

Promconcert met Musicalsterren Fanfare Juliana Rossum


15 juni 2019


Deel deze pagina

Fanfare Juliana pakt dit jaar vanwege haar 110 jarige jubileum grootser uit dan ooit met een Openlucht Promconcert. In totaal treden er 70 muzikanten op met gastoptredens door 'good old' Ben Kramer en musicalster Joke de Kruif. Het feest begint in de middag met een Foodfestival (gratis entree) en om 19:30 start het Promconcert.

Vanaf 14:00 uur: Foodfestival en Horecaplein (gratis entree)
Voorafgaand aan het concert is vanaf 14.00 uur aan de voorzijde van het Slotpark een gratis toegankelijk gezellig Horecaplein ingericht met diverse Food “trucks” uit de eigen gemeenschap en omgeving.

Vanaf 19:30 uur: Concert in tent
Het Concertterrein, met 400 zitplaatsen, is overdekt met een sfeervolle scheltertent en een groots podium voor de meer dan 70 muzikanten van Fanfare Rossum en Alem inclusief ritmesectie. De entree voor het concert is €12,00.

Joke de Kruijf
Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote Musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In 1995 won ze de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en ze was maar liefst 3 keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Ben Cramer
Begonnen als beatzanger, ontwikkelt de geboren Amsterdammer zich daarna tot paradepaard in de stal van levensliederenproducent Pierre Kartner. 24 Top 40 singles en talloze albums waarvan er 4 onderscheiden zijn met „GOUD”. Zijn grootste succes scoort hij in 1971 met een bewerking van het Franse succes ‘Allez Viens On Danse’. Als ‘De Clown’ groeit het uit tot Cramers lijflied. Na vele Top musicals als Evita, Chicago, AIDA etc. toerde Ben Cramer in 2012 rond met het geweldige orkest van zijn naamgenoot Ben van Wijk. Benny's Big Show Orchestra is met 45 personen één van de grootste Bigbands van Nederland.

Twintig arrangementen
Maar liefst twintig prachtige arrangementen zullen tijdens dit Promconcert ten gehore worden gebracht. Bekende werken als Music is My First Love, Zai zai zai, uiteraard De Clown, delen uit de Phantom of the Opera als, Denk aan mij en All I ask Of You, Inspiratie uit de Muical Joe, Barcelona etc. zullen in de prachtige entourage van het Slotpark Rossum ten gehore worden gebracht.

Naam:
Promconcert Fanfare Juliana Rossum
Datum:
15 juni 2019
Vanaf 14:00uur: Foodfestival en Horecaplein
Vanaf 19:30: Promconcert
Locatie:
Slotpark Rossum, Slotselaan 8 in Rossum
Entree:
Foodfestival = gratis.
Entree concert in voorverkoop €11,- bij Coop in Rossum
Aan de kassa: €12,00
Kaartverkoop:
Kaarten verkrijgbaar bij Supermarkt COOP Rossum.
Er zijn 400 ztplaatsen. Op = Op.


Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden