bird
zondag 24 september | 03.43 uur

De Uitagenda

Opening De Lindeboom in Ammerzoden

230_EC-LincNaarZorg-DeLindeboom-20

Op zaterdag 30 september vieren we graag de officiële opening van De Lindeboom in Ammerzoden. Een mooi moment waarbij ook de wethouder van gemeente Maasdriel, Michiel Alexander de Raaf, bij aanwezig zal zijn.

We staan stil bij de vlotte realisatie van deze mooie woonvorm voor jongeren in de Bommelerwaard. Om het extra feestelijk en interessant te maken voor belangstellenden, is er ook nog een informatiemarkt.

Gemeente Maasdriel, Connect2Jeugd, Linc naar Zorg, Welzijn Bommelerwaard, Markieza en De Kernen zijn er met een kraampje. En er zijn voor kinderen leuke activiteiten. Deze woonvorm geeft jongeren niet alleen een thuis, er is ook interactie met de buurt en het dorp mogelijk. Een gemeenschappelijke ruimte kan namelijk ingezet worden voor diverse initiatieven.

Nieuwsgierig? Kom dan ook! Tijd: zaterdag 30 september tussen 12.00 en 16.00 uur Adres: Secr. Schokkerstraat 21 Ammerzoden

Programma in het kort:

  • Van 12.30 uur tot 13.00 uur opening en toespraak door wethouder, Linc naar Zorg, De Kernen en Connect2Jeugd
  • Buiten een springkussen en suikerspinnen voor de kleintjes vanuit De Kernen
  • Binnen in de grote ruimte een markt met kramen (De Kernen, Linc Naar Zorg, Gebiedsteam, Connect2Jeugd, Markieza / doorenvoor, Politie, WelzijnBommelerwaard)
  • Grote keuken, non alcoholische dranken en hapjes door Linc naar Zorg
  • Kleine ruimte beneden demonstratie weerbaarheid door Connect2Jeugd
Verder lezen

Tags