bird
donderdag 01 juni | 13.56 uur

De Uitagenda

Open Dag 2KERR

Omeo-Bi-Go-balansrolstoelen-samen-rijden-scaled

Op zaterdag 3 juni is er een open dag bij 2KERR

Wij zijn nieuw in deze regio en willen graag iedereen kennis laten maken met onze producten: de balansrolstoelen. 2KERR is specialist in hulpmiddelen die gebruik maken van balanstechniek, geschikt voor mensen met een (loop)beperking.

Een balansrolstoel rijdt met gemak over verschillende ondergronden (zand, gras, kiezels) en laat mensen weer genieten van het leven buiten.

We nodigen iedereen in de omgeving uit voor onze open dag om zelf te komen ontdekken welke vrijheid een rolstoel van 2KERR je kan geven. www.2kerr.com – Parallelweg 21 in Hedel.

 

Op zaterdag 3 juni is er een open dag bij 2KERR Mobility, van 10:00u tot 15:00u aan de Parallelweg 21 in Hedel. 2KERR is pas verhuisd naar deze regio en wil graag iedereen kennis laten maken met hun producten: de balansrolstoelen. 2KERR is specialist in hulpmiddelen die gebruikmaken van balanstechniek, geschikt voor mensen met een (loop)beperking. Dit zijn innovatieve rolstoelen die veel vrijheid bieden voor de gebruiker, neem een kijkje op www.2kerr.com voor meer informatie. De techniek zorgt ervoor dat je zonder moeite op twee wielen kan rijden. Hierdoor worden veel plekken weer bereikbaar want een balansrolstoel rijdt met gemak over verschillende ondergronden (zand, gras, kiezels). Er zijn zowel actieve modellen beschikbaar, als producten met een joystick, waardoor er voor iedereen wel een geschikte oplossing is. 2KERR nodigt geïnteresseerden in de omgeving uit om zelf te komen ontdekken welke vrijheid een rolstoel van 2KERR je kan geven. De koffie met wat lekkers staat klaar.

Verder lezen

Tags