bird
donderdag 13 juni | 18.27 uur

De Uitagenda

Miranda Vissers exposeert in Stroomhuis

miranda vissers_expositie stroomhuis

Van 23 mei tot 23 juni is er in het Stroomhuis Neerijnen een mooie expositie te zien van de veelzijdige kunstenaar Miranda Vissers. Zij maakt objecten van papier en textiel. Ook laat ze prachtige schilderijen zien.

De expositie is geopend op donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. En op zaterdag en zondag van 11.00 tot 15.00 uur.

Het Stroomhuis is toegankelijk voor mindervaliden.

De helft van de opbrengst van de verkoop van het werk op deze tentoonstelling wordt overgemaakt naar de Alzheimer Stichting.  

De tentoonstelling van Miranda Vissers gaat over herinneringen.

Herinneringen aan vroeger, maar ook nieuwe herinneringen maken, dat is het thema van deze tentoonstelling.

De afgelopen vijftien jaar heeft zij als kunstenaar op veel verschillende plekken op de wereld mogen werken. Na elk verblijf in het buitenland zijn er één of meerdere series werk ontstaan die een relatie meteen bepaalde plek verbeelden.

In haar werk gebruikt zij vaak materiaal dat ze van mensen krijgt of dat zij in de natuur vindt. 

Belangrijk aan dat materiaal vindt zij dat het al een geschiedenis achter de rug heeft, of dat het haar aan een bepaalde persoon of plaats herinnert.

Door het combineren van wat vroeger werk met recentere objecten ontstaan nieuwe verbanden, nieuwe beelden die op hun beurt weer nieuwe herinneringen maken.

www.stroomhuisneerijnen.nl

 

 

 

Verder lezen

Tags