bird
maandag 11 december | 12.53 uur

De Uitagenda

Kerstconcert Kamerkoor VOX

vox_kerstconcert 2023_kamerkoor vox

In aanloop naar kerstmis brengt Kamerkoor VOX onder de titel “Dona nobis pacem…”

een gevarieerd kerstprogramma met sfeervolle muziek van o.a. Bach, Schnittke, Händel en Górecki. Niet minder boeiend zijn ook de werken van Nystedt, Chesnokov, Puerling en Ord.

Het concert vindt plaats in de Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 te Zaltbommel.

Evenals in 2022 zal medewerking worden verleend door koperkwintet FOHkes.

Het geheel staat onder leiding van gast-dirigent Kees-Jan de Koning.

Kamerkoor VOX is in 2015 opgericht door een aantal vrienden met een gezamenlijke passie voor zang. Sindsdien is dit projectkoor uit de Bommelerwaard uitgegroeid tot een gewaardeerd ensemble met ervaren zangers uit heel Nederland. Het kleurrijke repertoire bevat werken uit diverse periodes en in diverse muziekstijlen. VOX hoopt een breed publiek te verrassen en kennis te laten maken met bekende maar ook minder bekende koormuziek.

De titel van het kerstprogramma verwijst naar het jubelende slotstuk van Bach’s Hohe Messe. Kunnen onze verlangens, die in kersttijd zo gevoeld en gedeeld worden, beter uitgedrukt worden dan in muziek? Geef ons vrede !!

Tot uiterlijk 15 december 2023 kunnen via secretariaatvox@hotmail.com kaarten in de voorverkoop worden gereserveerd voor € 12,50. U dient het bedrag, of een veelvoud daarvan, over te maken op rekeningnr.NL29 ABNA 0105289949  t.n.v. Stichting VOX o.v.v. uw naam, e-mailadres en het aantal gewenste kaarten.    

Een kaart kopen aan de zaal op de dag van het concert kan ook; dan bedraagt de entree

€ 15,00. Betalen kan uitsluitend met pinpas of met gepast geld.

Kom luisteren en genieten van prachtige kerstmuziek. Mis het niet !!

Kamerkoor VOX wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2024.

Verder lezen

Tags