over ons | adverteren | sitemap | contact

Interactieve voorstelling over overbelasting & vraagverlegenheid


16 oktober 2019


Deel deze pagina

Stichting Welzijn Bommelerwaard organiseert een interactieve voorstelling voor mantelzorgers en overige belangstellenden over het onderwerp overbelasting & vraagverlegenheid.

Mantelzorgers vragen over het algemeen niet makkelijk hulp, óók niet als de mantelzorg te zwaar dreigt te worden. Daarnaast is het soms lastig om op tijd de signalen van overbelasting te herkennen. Trainer Walter Vrijsen verzorgt samen met 2 trainingsacteurs uit de Bommelerwaard een interactieve voorstelling over dit onderwerp.

Door middel van een 3-tal levendige en herkenbare mantelzorgsituaties laten zij het publiek kennis maken met de signalen. Met input van het publiek kunnen de sketches vervolgens opnieuw gespeeld worden om zo met elkaar (dreigende ) overbelasting bespreekbaar te maken.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis voorstelling op woensdag 16 oktober van 13.30 tot 15.30 uur kan tot 10 oktober via mantelzorg@welzijnbommelerwaard.nl. De voorstelling vindt in Zaltbommel plaats; exacte locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt nader bekend gemaakt.
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden