over ons | adverteren | sitemap | contact

Eindejaarsactie Spullewaard


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Net als voorgaande jaren biedt kringloopwinkel de Spullewaard de mogelijkheid aan verenigingen, clubs, organisaties, ANBI –instellingen en goede doelen om kans te maken op een cheque van € 1000,= . Vereiste is wel dat de organisatie een link heeft met de Bommelerwaard. Normaal steunt de kringloop gedurende het jaar alleen charitatieve organisaties met een ANBI-status die zich waar ook ter wereld inzetten voor mensen die hulp nodig hebben.

Stembiljet
Klanten van de Spullewaard krijgen tussen 22 oktober en 23 november bij aankoop van spullen een stembiljet en mogen hun favoriete organisatie daarop noteren en in de stembus doen. In totaal zijn er tien cheques van 1000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs. De tien organisaties met de meeste stemmen krijgen dus ieder 1000 euro. De cheques zullen op 30 november ’s middags tijdens een feestelijk moment worden uitgereikt door de voorzitter van de Spullewaard. Dit jaar zullen de Boemeltjes uit Tiel de uitreiking muzikaal opluisteren!

Inschrijven tot 12 oktober
Wie in aanmerking wil komen, kan zich vanaf heden tot en met 12 oktober inschrijven via kringloop@spullewaard.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie,
contactpersoon / telefoonnummer, de activiteiten waarmee de organisatie zich bezighoudt en wat de bestemming is van een eventuele donatie van 1000 euro.

Elke club, vereniging, stichting kan zelf zoveel mogelijk publiciteit maken voor deze actie en klanten stimuleren de kringloop te bezoeken en op hen te stemmen.
Wat:
Eindejaarsactie bij Kringloopwinkel de Spullewaard
Waar:
Online en bij de Spullewaard, van Heemstraweg West 9, Zaltbommel (Pand 9)
Wanneer:
inschrijving van clubs, organisaties, verenigingen van 1 september t/m 12 oktober 2019
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden