over ons | adverteren | sitemap | contact

Eindejaarsactie Spullewaard


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Net als voorgaande jaren biedt kringloopwinkel de Spullewaard de mogelijkheid aan verenigingen, clubs, organisaties, ANBI –instellingen en goede doelen om kans te maken op een cheque van € 1000,= . Vereiste is wel dat de organisatie een link heeft met de Bommelerwaard. Normaal steunt de kringloop gedurende het jaar alleen charitatieve organisaties met een ANBI-status die zich waar ook ter wereld inzetten voor mensen die hulp nodig hebben.

Stembiljet
Klanten van de Spullewaard krijgen tussen 22 oktober en 23 november bij aankoop van spullen een stembiljet en mogen hun favoriete organisatie daarop noteren en in de stembus doen. In totaal zijn er tien cheques van 1000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs. De tien organisaties met de meeste stemmen krijgen dus ieder 1000 euro. De cheques zullen op 30 november ’s middags tijdens een feestelijk moment worden uitgereikt door de voorzitter van de Spullewaard. Dit jaar zullen de Boemeltjes uit Tiel de uitreiking muzikaal opluisteren!

Inschrijven tot 12 oktober
Wie in aanmerking wil komen, kan zich vanaf heden tot en met 12 oktober inschrijven via kringloop@spullewaard.nl onder vermelding van de naam van uw organisatie,
contactpersoon / telefoonnummer, de activiteiten waarmee de organisatie zich bezighoudt en wat de bestemming is van een eventuele donatie van 1000 euro.

Elke club, vereniging, stichting kan zelf zoveel mogelijk publiciteit maken voor deze actie en klanten stimuleren de kringloop te bezoeken en op hen te stemmen.
Wat:
Eindejaarsactie bij Kringloopwinkel de Spullewaard
Waar:
Online en bij de Spullewaard, van Heemstraweg West 9, Zaltbommel (Pand 9)
Wanneer:
inschrijving van clubs, organisaties, verenigingen van 1 september t/m 12 oktober 2019
Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden