bird
zondag 24 september | 02.32 uur

De Uitagenda

Brouwerij het Nest proeverij

19 oktober het nest

Er wordt heel hard gewerkt op de brouwerij van het Nest. Voor een kleine Brouwerij investeren ze veel in de ontwikkeling van de bestaande bieren en de vele eenmalig gebrouwen varianten op hun bieren.

Met als thema het kaartspel kun je naast het proeven ook spelen. Voor ieder groepje ligt er een kaartspel klaar. Kom je met een paar personen , speel onderling een potje toepen, rikken, klaverjassen of pesten. Voor de winnaars hebben we een verrassing. Weet je wat een snake bite is? Je komt er deze avond achter.
De proeverij bestaat uit 5 bieren met daarbij passende luxe hapjes. Naast het proeven

draait het bij ons om een gezellige avond uit. Praten met en over bier maar ook een gelegenheid om met vrienden samen te komen en gezellig bij te kletsen. Voor iedere proeverij proberen we je ook te verrassen met iets extra’s.


Deelname voor de proeverij is € 19,50 per persoon. Voor het seizoen 23/24 hebben we meerdere proeverijen op de planning. Wil je bij deze, een andere of meerdere proeverijen bij zijn, bel ons of stuur een app naar 06 1085 9804. Reserveer een plaats voor jullie groepje.


Voor een lekker bier kun je al sinds 2015 terecht bij The Sacred Heart Pub. Meer dan 75 bierproeverijen hebben we inmiddels gehouden. Voor het seizoen 23/24 hebben we er 9 op de planning. Op iedere bierproeverij proeven we 5 speciale bieren met bijpassende luxe hapjes. Daarnaast vertellen we over de brouwerijen en bieren.


Ben je van plan naar meerdere proeverijen te komen dan hebben we een mooie korting voor je. Hoe meer proeverijen je meemaakt, hoe goedkoper deelname is. En ben je er bij allemaal bij dan is de 9e van het huis.


1e en 2e proeverij € 19,50
3e en 4e proeverij € 17,50
5e en 6e proeverij € 16,50
7e en 8e proeverij € 15,50
9e proeverij gratis


Voor meer informatie en ook voor al het bierassortiment en al het andere leuke in de Pub: www.thesacredheartpub.nl

Verder lezen

Tags