over ons | adverteren | sitemap | contact

Braderie Zaltbommel vormt aftrap van 4 daagse Bommelweek


Deel deze pagina

Net zoals andere jaren organiseert de Ondernemers Vereniging Zaltbommel weer de jaarlijkse braderie in de binnenstad van Zaltbommel. Dit evenement wordt traditiegetrouw op de eerste donderdag van september georganiseerd, dit jaar dus op donderdag 5 september. De Braderie is de aftrap van een 4 daagse 'Bommelweek, een week waarin Bommel weer bruist als ooit tevoren. De aanvang van de braderie is om 13.00 uur.

Op de Braderie zullen allerlei koopwaren worden aangeboden door ondernemers. Er zijn ook diverse optredens van allerlei straatmuzikanten, clowns en dweilorkesten.

Grootste braderie van de regio
De braderie heeft dit jaar met een record aantal van 250 deelnemers en meer dan 300 kramen zijn plafond bereikt aan mogelijkheden. Het is dan ook veruit de grootste braderie van de regio.

De braderie begint om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur met aansluitend het braderiebal met de band Solid 6 op de Markt.

Acts
Op de braderie tref je allerlei kramen & standwerkers maar ook diverse leuke acts. Ook zal er een bijzondere muziekstraaljager aanwezig zijn. In de avond zullen diverse straatorkesten optreden, o.a. de Bommeleros en Spuugzat. Ook zijn er diverse activiteiten zoals; springkussens, voetbal-actiespel, draaimolen, klimtoren, mini karts, een ouderwetse palingroker en ook een heuse waterdunker!
Voor de inwendige mens zijn de meest uiteenlopende dingen te verkrijgen, zoals een broodje beenham, een suikerspin of een oliebol. Dit jaar zal er ook een echte ouderwetse mega BBQ op de braderie staan.

Bommelweek 5 t/m 8 september
Met de Braderie begint een 4 daagse 'Bommelweek. Met op 6 september een muziekfeest op de Markt met Nederlandstalige artiesten, op 7 september de Holland Ladies Tour, Kunst Kiezel en Klei en een Pimp je Auto show en op 8 september een muzikale afsluiter. Check de UITagenda wat er elke dag te doen is.

Braderiebal

Aansluitend aan de braderie wordt het braderiebal georganiseerd op de Markt, vanaf 20.30 uur zal de topformatie Solid 6 optreden. Ook dit is gratis te bezoeken. Solid6 is een energieke coverband! Van de Heeren van Aemstel in Amsterdam tot Cafe d'n Kerel in Zundert, Solid-6 weet van elk feest een succes te maken. Groots of intiem, in kroegen, feesttenten, of bij bruiloften, onze zes-koppige formatie zet zich elke keer weer volledig in om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Het verzorgde podium, de sensationele lichtshow en uitmuntende geluidsinstallatie met dito technici completeren het geheel. Solid-6 zal de braderie op een feestelijke manier uitluiden.
Naam:
Braderie Zaltbommel
Datum:
5 september 2013
Tijd:
Vanaf 13:00 uur
Organisatie:
Ondernemers Vereniging Zaltbommel

Hussein Foundation

Tijdens de braderie zal de Hussein Foundation natuurlijk ook weer aanwezig zijn om aandacht te vragen voor de bouw van het weeshuis in Burundi. Ook is er de mogelijkheid om originele handgemaakte Burundese artikelen te kopen. Deze artikelen zijn deze zomer uit Burundi meegekomen. De, inmiddels bekende, Duplomuur zal ook weer aanwezig zijn…

Bodyline Zaltbommel

Ook dit jaar is BodyLine Zaltbommel prominent aanwezig op de Braderie met verschillende demo's. Er is BodyKick, een intensieve workout waarbij diverse bokstechnieken gecombineerd worden met traptechnieken. Dit alles wordt uitgevoerd op uptempo muziek.
BodyFit for Kids is een te gekke groepsles waarbij de kinderen centraal staan. In deze groepsles worden conditie, kracht en uithoudingsvermogen in een speels jasje gegoten. Bij Circuittraining komen alle spiergroepen aan bod. Daag jezelf uit om steeds weer iets meer te doen! En dan...BOOTCAMP. Deze geheel nieuwe les start vanaf december bij BodyLine. Vind jij het leuk om buiten te sporten en jezelf steeds weer een trapje hoger te brengen? JOIN THE CLUB!

Win één jaar gratis parkeren in Zaltbommel!

Sinds 12 augustus is het mogelijk om in Zaltbommel via de mobiele telefoon parkeergeld te betalen. Om meer kenbaarheid te geven aan mobiel parkeren slaan Parkmobile en de OVZ (Ondernemers Vereniging Zaltbommel) de handen in een. In de maand september maken alle automobilisten kans op één jaar gratis parkeren (ter waarde van € 500,-) met Parkmobile. Lees meer > Wil je meer info over betaald parkeren, loop dan tijdens de Braderie langs bij de stand van Parkmobile.

ProefLOKAAL

Op de Bommelse Braderie kan de Bommelerwaard voor het eerst kennismaken met ProefLOKAAL. Enthousiaste producenten en samenstellers presenteren de smaak van de Bommelerwaard. Lees meer >
Scouting Zaltbommel
Ook de scouting heeft op de Braderie op 5 september een kraam weten te bemachtigen. Per speltak worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Twee dagen daarna is op de Waalkade de jaarlijke open dag van de Scouting. Beide momenten zijn een ideale gelegenheid om met Scouting kennis te maken. lees meer >
Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 6 september 2012: Braderie Zaltbommel (fotoreportage)
Kunst Kiezel Klei 2013
Kunst Kiezel Klei 2013
Nieuws, 27 juni 2013: De Holland Ladies Tour komt weer naar Zaltbommel
Nieuws, 29 augustus 2013: Maak kans op VIP-kaarten voor Holland Ladies Tour
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden