over ons | adverteren | sitemap | contact

Braderie Zaltbommel vormt aftrap van 4 daagse Bommelweek


Deel deze pagina

Net zoals andere jaren organiseert de Ondernemers Vereniging Zaltbommel weer de jaarlijkse braderie in de binnenstad van Zaltbommel. Dit evenement wordt traditiegetrouw op de eerste donderdag van september georganiseerd, dit jaar dus op donderdag 5 september. De Braderie is de aftrap van een 4 daagse 'Bommelweek, een week waarin Bommel weer bruist als ooit tevoren. De aanvang van de braderie is om 13.00 uur.

Op de Braderie zullen allerlei koopwaren worden aangeboden door ondernemers. Er zijn ook diverse optredens van allerlei straatmuzikanten, clowns en dweilorkesten.

Grootste braderie van de regio
De braderie heeft dit jaar met een record aantal van 250 deelnemers en meer dan 300 kramen zijn plafond bereikt aan mogelijkheden. Het is dan ook veruit de grootste braderie van de regio.

De braderie begint om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur met aansluitend het braderiebal met de band Solid 6 op de Markt.

Acts
Op de braderie tref je allerlei kramen & standwerkers maar ook diverse leuke acts. Ook zal er een bijzondere muziekstraaljager aanwezig zijn. In de avond zullen diverse straatorkesten optreden, o.a. de Bommeleros en Spuugzat. Ook zijn er diverse activiteiten zoals; springkussens, voetbal-actiespel, draaimolen, klimtoren, mini karts, een ouderwetse palingroker en ook een heuse waterdunker!
Voor de inwendige mens zijn de meest uiteenlopende dingen te verkrijgen, zoals een broodje beenham, een suikerspin of een oliebol. Dit jaar zal er ook een echte ouderwetse mega BBQ op de braderie staan.

Bommelweek 5 t/m 8 september
Met de Braderie begint een 4 daagse 'Bommelweek. Met op 6 september een muziekfeest op de Markt met Nederlandstalige artiesten, op 7 september de Holland Ladies Tour, Kunst Kiezel en Klei en een Pimp je Auto show en op 8 september een muzikale afsluiter. Check de UITagenda wat er elke dag te doen is.

Braderiebal

Aansluitend aan de braderie wordt het braderiebal georganiseerd op de Markt, vanaf 20.30 uur zal de topformatie Solid 6 optreden. Ook dit is gratis te bezoeken. Solid6 is een energieke coverband! Van de Heeren van Aemstel in Amsterdam tot Cafe d'n Kerel in Zundert, Solid-6 weet van elk feest een succes te maken. Groots of intiem, in kroegen, feesttenten, of bij bruiloften, onze zes-koppige formatie zet zich elke keer weer volledig in om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Het verzorgde podium, de sensationele lichtshow en uitmuntende geluidsinstallatie met dito technici completeren het geheel. Solid-6 zal de braderie op een feestelijke manier uitluiden.
Naam:
Braderie Zaltbommel
Datum:
5 september 2013
Tijd:
Vanaf 13:00 uur
Organisatie:
Ondernemers Vereniging Zaltbommel

Hussein Foundation

Tijdens de braderie zal de Hussein Foundation natuurlijk ook weer aanwezig zijn om aandacht te vragen voor de bouw van het weeshuis in Burundi. Ook is er de mogelijkheid om originele handgemaakte Burundese artikelen te kopen. Deze artikelen zijn deze zomer uit Burundi meegekomen. De, inmiddels bekende, Duplomuur zal ook weer aanwezig zijn…

Bodyline Zaltbommel

Ook dit jaar is BodyLine Zaltbommel prominent aanwezig op de Braderie met verschillende demo's. Er is BodyKick, een intensieve workout waarbij diverse bokstechnieken gecombineerd worden met traptechnieken. Dit alles wordt uitgevoerd op uptempo muziek.
BodyFit for Kids is een te gekke groepsles waarbij de kinderen centraal staan. In deze groepsles worden conditie, kracht en uithoudingsvermogen in een speels jasje gegoten. Bij Circuittraining komen alle spiergroepen aan bod. Daag jezelf uit om steeds weer iets meer te doen! En dan...BOOTCAMP. Deze geheel nieuwe les start vanaf december bij BodyLine. Vind jij het leuk om buiten te sporten en jezelf steeds weer een trapje hoger te brengen? JOIN THE CLUB!

Win één jaar gratis parkeren in Zaltbommel!

Sinds 12 augustus is het mogelijk om in Zaltbommel via de mobiele telefoon parkeergeld te betalen. Om meer kenbaarheid te geven aan mobiel parkeren slaan Parkmobile en de OVZ (Ondernemers Vereniging Zaltbommel) de handen in een. In de maand september maken alle automobilisten kans op één jaar gratis parkeren (ter waarde van € 500,-) met Parkmobile. Lees meer > Wil je meer info over betaald parkeren, loop dan tijdens de Braderie langs bij de stand van Parkmobile.

ProefLOKAAL

Op de Bommelse Braderie kan de Bommelerwaard voor het eerst kennismaken met ProefLOKAAL. Enthousiaste producenten en samenstellers presenteren de smaak van de Bommelerwaard. Lees meer >
Scouting Zaltbommel
Ook de scouting heeft op de Braderie op 5 september een kraam weten te bemachtigen. Per speltak worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Twee dagen daarna is op de Waalkade de jaarlijke open dag van de Scouting. Beide momenten zijn een ideale gelegenheid om met Scouting kennis te maken. lees meer >
Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 6 september 2012: Braderie Zaltbommel (fotoreportage)
Kunst Kiezel Klei 2013
Kunst Kiezel Klei 2013
Nieuws, 27 juni 2013: De Holland Ladies Tour komt weer naar Zaltbommel
Nieuws, 29 augustus 2013: Maak kans op VIP-kaarten voor Holland Ladies Tour
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden