over ons | adverteren | sitemap | contact

Bommelbeach


9 en 10 juni 2019


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Met Pinksteren vindt ook dit jaar Bommel Beach, hét sportieve en gezellige beachvolleybaltoernooi van de Bommelerwaard, plaats op eerste en tweede Pinksterdag in het hart van Zaltbommel. Door het storten van 250 kuub zand tovert de organisatie de Markt om in een grote zandvlakte, waarop zes velden worden aangelegd.

Eerste Pinksterdag
Dertig recreantenteams gaan op eerste Pinksterdag onder hopelijk zonnige omstandigheden de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plek en eeuwige roem. Op tweede Pinksterdag gaat de strijd tussen twintig teams op 4 velden, omdat op de twee andere velden de jeugdclinics in volle gang zijn.

Tweede Pinksterdag
Op de tweede dag, 10 juni, kunnen basisschoolkinderen vanaf 6 jaar aan de bak in het zand. Een echte toptrainer, Ronald Lacroes van Be Better Trainingen, leert de kinderen dan de belangrijkste skills van het beachvolleybal. De clinic is een goede opwarmer voor het kidsbeachvolleybaltoernooi, waarmee de clinic wordt afgesloten. De kinderen kunnen dus meteen hun krachten meten in een toernooi. Na afloop krijgt elke jonge deelnemer natuurlijk een leuk aandenken.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 11 april a.s. 19.00 uur via www.vvphoenix.nl, de website van volleybalvereniging Phoenix. Het inschrijfgeld bedraagt € 30 per recreantenteam of € 3 per kind. Op zowel 9 als 10 juni beginnen de eerste recreantenwedstrijden om 11.00 uur op de Markt van Zaltbommel.

VV Phoenix
Bommel Beach wordt al jaren georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van de volleybalvereniging Phoenix. Dat kunnen zij niet zonder de hulp van de vele sponsoren. Dat de lokale bedrijven het toernooi een warm hart toedragen, blijkt uit het feit dat Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf uit Zaltbommel de trotste nieuwe hoofdsponsor is van het evenement. Daarnaast ondersteunen 't Stadscafé, Bouwbureau Kramer, Stipt Advocaten, Stehmann Sport 2000, BoVli, Vriens Home Service, Cafetaria Geen Punt, ESH Media, WS Media Groep en het Binnenstadfonds het evenement.

Wat
Bommelbeach
Wanneer
9 en 10 juni 2019 vanaf 11 uur
Waar
Markt Zaltbommel
Inschrijven
vanaf 11 april
via www.vvphoenix.nl €30,00 per recreantenteam of €3,00 per kind

Valentijnsdag
Uitgelicht
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden