over ons | adverteren | sitemap | contact

Benefietactie voor het eiland Sint-Maarten


19 en 20 september


Deel deze pagina

Inwoners, gemeente, dorps- en wijkraden en ondernemers in de Bommelerwaard zetten zich samen in om de mensen op het door orkaan Irma van de 5e categorie een orkaan getroffen eiland Sint-Maarten te helpen. Ze organiseren allerlei acties om tot het eind van de maand zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Sponsorloop dinsdag 19 september
Dinsdag 19 september is om 19.30 uur een sponsorloop rondom de Tijningenplas, beter bekend als “de Put” in Zaltbommel. Deze loop wordt georganiseerd door de ‘Zaltbommel Dutch Runners’. Alle lopers, wandelaars of hardlopers, jong en oud, uit de Bommelerwaard of daarbuiten, zijn van harte welkom om deze ronde of meerdere rondjes van 1 kilometer te lopen. De organisatie roept iedereen op (niet alleen de deelnemers) om de route te verlichten door lege jampotten met waxinelichtjes langs de route te zetten.

Tropische outfit
Trek een tropische outfit aan en neem vooral ook een lichtje mee. Het is donker rondom de Put en met veel lichtjes van de lopers is het pad goed te zien. De Zaltbommel Dutch Runners maken zo spoedig mogelijk een evenement aan op Facebook waarop alle gegevens staan. Daar komt ook een link waarmee je je kunt aanmelden voor deelname. Aanmelden kan voor minimaal €3,- maar meer is natuurlijk van harte welkom.

Actiedag 20 september met scholen en een veiling
Woensdag 20 september wordt een actiedag. We hopen dat 's ochtends de scholen meedoen met hun eigen acties. De scholen kunnen hun opbrengst woensdagavond 20 september naar de Poorterij in Zaltbommel brengen. Daar is die avond een veiling. De aanwezigen kunnen onder andere bieden op een vaartocht op een prachtig zeilschip, een oldtimer voor een dag inclusief 100 kilometer gratis of op een suite in het Van der Valk hotel. Heeft u een mooie belevenis of een bijzonder item in de aanbieding voor deze veiling? Laat het dan voor 19 september weten via 06-20 73 79 72 of e-mailadres Bommelerwaardhelptsintmaarten@gmail.com.

Sint-Maartenskerk verlicht door hoogste bieder
Burgemeester Rehwinkel, tevens voorzitter van de Stichting Sint-Maarten in Zaltbommel, biedt een uniek item aan voor de benefietveiling voor het eiland Sint-Maarten. De hoogste bieder zet de nieuwe verlichting van de toren en de kerk aan. In december wordt bij een feestelijke bijeenkomst de nieuwe verlichting van de kerk aangestoken. U kunt zomaar de persoon zijn die, samen met de burgemeester, de kerk en de toren weer in het licht zet! Het motto van het bod van de burgemeester is: 'Laat het licht over Sint-Maarten weer schijnen!'


Wat
Benefietactie voor het eiland Sint-Maarten
Wanneer
19 en 20 september
Waar
Bommelerwaard, diverse locaties
Rekeningnummer van de Stichting:
NL91RABO0322629438Collectebussen
Iedereen kan tot 30 september een bijdrage doen in collectebussen die op verschillende plaatsen worden neergezet. Er staat er onder andere een op het tweedaagse evenement Proef Lokaal, en ook bij verschillende ondernemers. Natuurlijk kunt u ook geld overmaken naar het rekeningnummer van de stichting: NL91RABO0322629438

Facebookpagina Bommelerwaard helpt Sint Maarten
Volg het laatste nieuws over de hulpactie op de Facebookpagina (Bommelerwaard helpt Sint Maarten). Op deze pagina komt de komende dagen steeds meer informatie te staan over de verschillende acties. En wie zelf een idee heeft, kan zich via Facebook melden, of even bellen met Debby Wesselo: 06-20737972.

Opbrengst
De actie sluit op 30 september. De totale opbrengst wordt bekend gemaakt op de Ponymarkt in Brakel. Een tussenstand met wat er door de scholen en bij de veiling is opgehaald wordt bekend gemaakt aan het eind van de veiling op 20 september. De bedoeling is dat het ingezamelde geld naar een concreet project op Sint Maarten gaat. Bijvoorbeeld naar de herbouw van een school of een dokterspost.

Actie van Igor Verhoeven
Igor zet zich in om zijn getroffen Hotelschool vrienden uit St.Maarten direct helpen. Geen matrasjes of babyvoeding nodig, maar geld. Help jij hem helpen?https://www.facebook.com/helpstmaartendirect/
Valentijnsdag

Gerelateerde info

Zaltbommel Dutch Runners
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Kano- en Duiksport Zaltbommel 
Kano- en Duiksport Zaltbommel 
Pal naast het NS Station in Zaltbommel vindt u hét adres in de Bommelerwaard voor al uw benodigdheden op het gebied van kano- en duiksport.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden