bird
donderdag 26 mei | 06.21 uur

De Uitagenda

8e editie van dé Haringparty bij Restaurant Dukdalf

Schermafbeelding 2022-05-10 om 15.36.14-1

Na 2 jaar afwezigheid (covid) is de Haringparty eindelijk weer terug van weggeweest. Maar liefst de 8e editie zal dit jaar plaatsvinden bij Restaurant Dukdalf op donderdag 23 juni. In het thema “Connect your business” is er voor zakelijk Maasdriel, Bommelerwaard en omstreken gelegenheid om te netwerken onder het genot van de eerste nieuwe haring en diverse andere heerlijkheden. Het uitzicht over het water, direct aan de haven, vormt het decor voor de Haringparty. Na een stilte van twee jaar mag het eindelijk weer en dit keer kan het volledige terras eindelijk benut worden.

“Ons vierseizoenenterras werd aan de start van de komst van covid opgeleverd. We hebben vervolgens geen haringparty meer kunnen organiseren dus we zijn blij dat we nu eindelijk weer mogen,” vertelt Jeroen van Doorn (eigenaar). De haringparty vindt plaats op donderdag 23 juni, van 16.00 – 19.00 uur.

Kaarten kosten € 39,50 p.p. (excl BTW) voor een geheel verzorgde middag inclusief hapjes en drankjes. Reserveren is mogelijk via tel. 0418 674195 of info@restaurantdukdalf.nl

Verder lezen

Tags

Nieuwsbrief

blijf op de hoogte van de laatste evenementen en activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan voor onze nieuwsbrief.