over ons | adverteren | sitemap | contact

110 jaar Fanfare Juliana Rossum


25 oktober 2019


Deel deze pagina

Fanfare Juliana organiseert haar derde grote evenement dit jaar. Dit keer wordt de sporthal van basisschool De Bogerd omgetoverd tot een ware concertzaal waarin Fanfare Juliana een optreden zal verzorgen met de bekende Brabantse zanger Gerard van Maasakkers en zijn combo.

Van Maasakkers is al meer dan 40 jaar een graag geziene gast in de theaters van Nederland en is zeer succesvol te noemen. Het is dan ook een privilege voor Fanfare Juliana om met deze muzikant het podium te mogen delen.
Gerard van Maasakkers heeft een grote supportersschare die vele van zijn concerten bezoekt.

In Rossum zal dit ook het geval zijn. Daarom wil Fanfare Juliana eerst de kans geven aan mensen uit Rossum en omgeving die Fanfare Juliana een warm hart toedragen om kaarten te bestellen.

Als de animo voor dit evenement net zo groot is als bij de vorige evenementen tijdens dit jubileumjaar (Schlagerfestival en het concert in het Slingerbos samen met Fanfare Alem, Ben Cramer en Joke de Kruif) dan is dit een reden te meer om uw kaarten snel te bestellen.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 11,00 per stuk en aan de kassa € 12,50. Ze zijn te bestellen op de volgende manieren:
- via email: huibhelma@kpnmail.nl
- via telefoon: 06-22860487
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden