over ons | adverteren | sitemap | contact

Kadotips Kerstmis


selectie van de állerleukste kadootjes in de Bommelerwaard!


Deel deze pagina

Heb je geen idee wat je voor Kerstmis moet geven? Wij verzamelen leuke kadotips. Wie nog leuke kadotips heeft: vertel het ons (redactie@bommelerwaardgids.nl) en we zetten het erbij op deze pagina!

Drielse Vertellingen 2013
Met interessante verhalen uit de Drielse geschiedenis, over het ontstaan van zwembad de Kreek (foto), de sekte van Sipke Vrieswijk en de gesneuvelde militair Pearce. Meer info:

Vlinder
Deze fantastische vlinder/vliegtuigjes/vogels mag je zelf monteren en kosten maar 50 cent ! Ook leuk als kado via de post. meer info>

Roomhart
Dé specialiteit van bakkerij Van Horssen uit Aalst en Zaltbommel: het roomhart. Meer info >


Boek 'Gootspoken'
Een boek over het fenomeen 'gootspoken' geschreven door de maker: Joris Baudoin. Het begint met een ‘gootsprookje’, daarna volgen foto’s, schetsen en een uitleg van het verhaal achter ieder spookje. Ook de eigenaren van de beeldjes komen aan het woord. Meer info>

Boek 'Munnikenland in Beweging'
Een prachtig boek met tekst van Sunny Jansen en foto's van de 'hoffotograaf' van Slot Loevestein: Marcel Köppen. In dit unieke boek staat de beleving van het landschap ‘het Munnikenland’ centraal. Een boek om te lezen en te herlezen. Meer info >

Sound machine
Met een druk op de knop allerlei grappige geluiden. Soundmachine in drie uitvoeringen met elk 16 geluidjes: rood: van alles en nog wat, applaus, gelach, tromgeroffel, een explosie en meer. zwart: horror geluiden, groen: cartoon. Bij Magazijn der Ideeen in Rossum: € 13.50

Lekker koken tijdens de feestdagen
't Ganze Hof't Ganzehof in Rossum staat vol met cadeau-ideeën voor Sint en kerst, bijvoorbeeld Le Creuset. Sinds 1925 is Le Creuset expert op gebied van geëmailleerde gietijzeren braadpannen, maar ook van ander keukengerei, zoals waterketels, aardewerken patévormen en quichevormen.

Soepen cadeaukaart
Geef een cadeaukaart van Soup-a-go-go cadeau. Je kunt zelf aangeven voor hoeveel liter weeksoep de kaart geldig is en de ontvanger kiest zelf de weeksoep waarvan hij/zij wil genieten! De cadeaukaart wordt geleverd met een mooie soepkom in cadeauverpakking. Een verantwoord, vers, gezond en smaakvol idee voor de feestdagen of zomaar!

Bibliotheekabonnement
Weet de Kerstman niet wat hij moet kopen? Dan is een bibliotheekabonnement een goed cadeau. Een schat aan boeken, e-books en muziek.
 


Originele kado's uit Ammerzoden
Marjo Speelgoed uit Ammerzoden heeft een webwinkel vol met originele, educatieve kado's. Klik op de banner hierboven om er een kijkje te nemen.
Valentijnsdag

Gerelateerde info

10 tips voor zorgeloos genieten tijdens de feestdagen
10 tips voor zorgeloos genieten tijdens de feestdagen
Nieuws, 6 november 2013: TIPS om inbraak te voorkomen tijdens de donkere dagen
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden