over ons | adverteren | sitemap | contact

Gezocht: ondernemer met hart voor de regio Bommelerwaard


bedrijfsovername Bommelerwaardgids


Deel deze pagina

het eerste jubileum 10 jaar geleden: 1 jaar Bommelerwaardgids
Ben jij iemand die pienter en creatief is, houdt van schrijven, kansen ziet, snel een netwerk opbouwt en van aanpakken weet? Ben jij 15 of meer uur per week beschikbaar? Hou je van je vrijheid en werk je het liefste op je eigen tijden vanuit huis, bijvoorbeeld vanwege kleine kinderen? Dan ben jij misschien de juiste kandidaat! Lees even verder...

DE AANLEIDING

Mijn naam is Simone Thoolen. Ik ben alweer 11 jaar geleden met dit bedrijf begonnen, terwijl mijn kinderen in de luiers rond kropen. Nu ze groot zijn zoek ik iemand om het stokje over te nemen. Het loopt prima, maar ik ben toe aan iets anders om mijn tanden in te zetten.

WAT
Het bedrijf is naar eigen inzicht gebouwd vanuit een eigen drive. Het is meer dan een site, het is een naam, een begrip , een community, een samenwerkingsmodel en een verdienmodel tegelijk. Kortom een gespreid bedje!

VOOR WIE
Een eigen bedrijf verkoop je niet zo maar, dat moet je gunnen aan iemand die je vertrouwt. Iemand met een hart voor de regio, die snapt wat de missie en visie is en de draad oppakt er er verder op voortborduurt.

IN DE AANBIEDING
Als we tot overeenstemming komen krijg jij het eigendom van de website + het beheer van de gehele huisstijl en online en offline drukwerk + alle accounts op sociale media/ e-mail-abonnees etc. + een vast klantenbestand met abonnee-inkomsten ter waarde van x bedrag per jaar. Cijfers op aanvraag ter inzage.

HOE WERKT HET
Wie dit bedrijf overneemt stapt in een gespreid bedje. Het beheerssysteem en de content is up to date. Je wordt persoonlijk ingewerkt in de methodiek. Je krijgt een handleiding van de werkwijze op maat. Omdat alles zelf is ontwikkeld, zit je niet vast aan regels en richtlijnen, dus je hebt de vrijheid om het verder uit te bouwen naar je eigen ideeën.

In de eerste maand kun je al starten met het sturen van de jaarfacturen naar de vaste klanten die op de website een promotiepagina of banner hebben. Deze klanten krijg je in je schoot geworpen en hebben een vaste waarde.

Verder is het aan jou om het bedrijf verder te ontwikkelen, passend bij de behoeften van de regio en de lezers en klanten.

TIJDSBESTEDING
Tijdsbesteding minimaal 8 maximaal 32 uur per week. Dankzij de abonnees heb je vaste minimale inkomsten met mogelijkheid tot uitbreiding.

PRIJS
Op basis van een taxatie van het bedrijf heb ik eenvraagprijs bepaald. Die geef ik je op aanvraag. In termijnen betalen is uiteraard bespreekbaar Denk aan een huurkoopconstructie waarbij je de eerste 2 jaar huur betaalt en daarna definitief eigenaar bent.

Interesse?
Stuur een berichtje aan S. Thoolen of bel 06-47789373 en spreek je boodschap in dan bel ik je terug.

 


Gerelateerde info

Over Ons
Uitgelicht
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden