over ons | adverteren | sitemap | contact

De Grote Rivierenroute 37 km


Fietsroute Bommelerwaard


Deel deze pagina

De Grote Rivierenroute is een afwisselende route van 37 kilometer, over dijken langs de Maas en de Waal en neemt u mee naar karakeristieke dorpjes in de Bommelerwaard. Uw vertrekpunt is de fietsTOP bij hotel-restaurant De Gouden Molen in Rossum.

In het lieflijke dorpje Rossum treft u vast en zeker de ooievaars aan die zich daar ieder jaar weer nestelen. Een bezoekje aan het sfeervolle Magazijn der Ideeën is ook een echte aanrader. Bent u op pad met de kinderen, dan is een bezoekje aan het hertenkampje en naastgelegen speelplekjeaan te raden voor een succesvolle tussenstop met picknick.

Daarna stapt u weer op de fiets en voert de route langs de Waal en de Maas. Als het mooi weer is kunt u even pootje baden op het strandje bij recreatiegebied de Zandmeren in Kerkdriel. Daarna fietst u door de dorpjes Hedel en Ammerzoden. In dit dorpje kun je een bezoek brengen aan Kasteel Ammersoyen, een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland. Na een bezoekje aan dit kasteel vervolgt u noordwaarts de route naar Zaltbommel.

Volg de knooppunten: 67, 98, 23,,22, 21, 97, 14, 13, 12, 60, 63, 64, 65, 66, 78, 67.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden