over ons | adverteren | sitemap | contact

Online er op uit


Virtueel genieten in de Bommelerwaard


Deel deze pagina

Nu alle evenementen in ieder geval tot 1 juni 2020 niet door kunnen gaan, ontstaan er in de Bommelerwaard allerlei initiatieven om er tóch op uit te gaan. Maar dan online, vanuit je luie stoel, in een virtuele omgeving. Want in de Bommelerwaard is er altijd wat te beleven, ook in coronatijd!

Denk bijvoorbeeld aan een virtuele tour in een van de vele monumenten die onze regio rijk is, of een virtueel bezoek aan een expositie of een museum.

Zo zijn er tal van mogelijkheden om in deze rare tijd toch 'er op uit te gaan' maar dan online, vanuit je je luie stoel thuis. Blijf op de hoogte wat er leeft en kom op plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Want in de Bommelerwaard hoef je je nooit te vervelen!

De Bommelerwaardgids zet alle initiatieven op een rijtje
Heb jij ook een leuk initiatief bedacht? Geef het aan de redactie door, dan zetten wij ook jouw initiatief op deze pagina.

Krijg een uniek inkijkje achter de gesloten poort van Loevestein!
Fotogroep Leven in de Bommelerwaard
In de Facebook groep Leven in de Bommelerwaard delen mensen uit de regio prachtige foto's met elkaar. Zo hoef je er zelf niet op uit en kun je toch meegenieten van de prachtige foto's van de ontluikende lente en een virtuele frisse neus opdoen! Wil je ook lid worden van deze groep? Stuur even een berichtje.

Online tekenles door Tekenschool Bommelerwaard
Online tekenles door Tekenschool Bommelerwaard. Ook leuk voor ouders en om samen met je kind te tekenen. Om mee te doen is een wachtwoord nodig. Stuur hen een mail dan krijg je een wachtwoord en kun je aan de slag!

Virtuele expositie bij Fotoclub Bommelerwaard
Via een Virtuele Expo kom je in een ruimte met foto’s aan wanden. Met vier pijltjes kan, net als bij een echte tentoonstelling, langs de afbeeldingen worden ‘gelopen’. Meer info >

Thuis regionale natuurfilmpjes bekijken
Monique Moors van Rombus Natuurfilms heeft ruim 300 korte natuurfilmpjes gemaakt in onder meer natuurgebieden in de regio Den Bosch. De filmpjes zijn hier te zien.

 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden