bird
zaterdag 29 januari | 04.38 uur

Kim's Kitchen Zaltbommel

Omhoeken 1, 5301 BD Zaltbommel
0418 769028

Zaltbommel,Thais
Afhalen Bezorgen

Bij Kim’s Kitchen kunt u heerlijke verse en zelfgemaakte Thaise gerechten eten, waarbij wij ernaar streven om zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken van lokale en regionale afnemers.

De Thaise keuken behoort tot één van de meest geliefde keukens van de wereld. De variatie aan kruiden, specerijen en ingrediënten zorgt voor een unieke smaakbeleving van onder andere Thaise gerechten met vlees, kip, vis of vegetarische en veganistische gerechten. Kijk op onze menukaart voor een volledige lijst met de gerechten.

Onze gastvrouw/kokkin Kim is geboren in Phuket (Thailand). In de voorbije jaren hebben velen al kennis mogen maken van haar kookkunsten en door voor ons restaurant te kiezen bent u ook in de gelegenheid om te genieten van haar Thaise specialiteiten.

Wij verheugen ons op uw komst!

Kim & Bert

Schermafbeelding-2019-03-04-om-12.20.04

Jouw horeca gelegenheid in de gids?

Met maandelijks zo’n 25.000 bezoekers is de Bommelerwaardgids.nl een goed bezocht platform. Wij bieden diverse opties voor deelname aan onze website. Meer weten?

Meer over adverteren

De leukste uitjes in de regio!

Eropuit vandaag? Dit zijn onze absolute aanraders in de regio! Van lekker uitrazen met de kids tot cultuur snuiven in de prachtige historie van de Bommelerwaard. Let’s go!

Eropuit vandaag!