over ons | adverteren | sitemap | contact

Zuilichemleeft


Deel deze pagina

In Zuilichem is vorig jaar door een zestal inwoners `Zuilichemleeft` opgericht. Zij gaan voor de bewoners van Zuilichem en ook voor mensen van buiten het dorp een aantal activiteiten organiseren.

Samenzijn

Zo zal er elke eerste en derde dinsdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur een `Samenzijn` zijn. Onder het genot van een kopje koffie, thee of anderszins kunnen Zuilichemmers maar uiteraard ook mensen uit omliggende dorpen, een kaartje leggen, een praatje maken, een gezelschapsspelletje doen, noem het maar op.Er zal zo nu en dan ook een evenement worden georganiseerd.

Sameneten
Naast die bijeenkomsten zal er maandelijks, zoals in andere dorpen in de Bommelerwaard al gebeurt, een open eettafel, genaamd `Sameneten` zijn. Hierbij zal voor een schappelijke prijs een drie-gangen menu worden geserveerd. ‘Sameneten’ zal elke vierde dinsdag van de maand tussen 17.00 en 19.00 uur gaan plaatsvinden. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Samenactief
Ook wordt er elke dinsdagavond een sportief ‘Samenactief’ georganiseerd. In eerste instantie is het idee om badminton te gaan spelen, maar ook hier kan de invulling door de deelnemers zelf bepaald worden. Iedereen is dan welkom om te komen sporten of zo maar even langs te komen.

Informatie
Alle activiteiten zullen plaatsvinden in Dorpshuis ‘Den Ham’, Burgemeester Hobolaan 1b te Zuilichem. Het is de bedoeling om in maart te starten.

U wordt via de lokale media en in een later stadium via de website www.zuilichemleeft.nl en Facebook op de hoogte gehouden van de voortgang.

Zijn er vragen, wilt u het team als gastheer of gastvrouw komen versterken of wilt u sponsoren, stuur dan een mail aan info@zuilichemleeft.nl
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden