over ons | adverteren | sitemap | contact

Zuilichem zoekt vrijwilligers voor dorpsactiviteiten


Deel deze pagina

Een aantal inwoners van Zuilichem willen het initiatief nemen om het dorp weer levendiger te maken. Het dorpshuis moet weer voor jong en oud het centrum van het dorp worden. Er zijn genoeg ideeën. Er zijn echter mensen nodig om dat te kunnen uitvoeren.

De afgelopen jaren zijn in Zuilichem de sociale activiteiten langzamerhand afgenomen. De leefbaarheid komt in de knel. De (gemeentelijke) overheid wil steeds minder en de kerken kunnen steeds minder bijdragen aan de leefbaarheid van de samenleving. Wij zullen als inwoners van Zuilichem zelf de handen uit de mouwen moeten steken.

Wij zoeken mensen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes in Zuilichem die mee willen denken en mee willen werken om die nieuwe activiteiten vorm te geven. U kunt reageren naar zuilichemleeft@gmail.com of 0418-640617.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden