over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse winkeliers helpen Bommelerwaardse Zeeverkenners


Deel deze pagina

De Zaltbommelse winkeliers helpen de hele maand april de Bommelerwaardse Zeeverkenners collecteren voor NaWaKa2014, het vierjaarlijkse Nationaal Water(scouts)Kamp. Nawaka is een groots evenement waar duizenden Waterscouts uit heel Nederland naar toe leven en wat de meeste van onze Zeeverkenners één keer in hun leven meemaken. Tien dagen, volledig verzorgd, meten ruim 5.000 Waterscouts hun kunnen en krachten in wedstrijden en evenementen. Om alles in goede banen te leiden gaat in totaal zo’n 1.000 man/vrouw leiding mee.

Collecte via winkeliers Zaltbommel
Veel winkeliers in het Zaltbommelse centrum (Gasthuisstraat, Waterstraat en Boschstraat) dragen de Zeeverkenners een warm hart toe, wat ze deze maand uiten door collectebussen in hun winkel neer te zetten, waarmee ze hun klanten vragen een (kleine) donatie te doen. Vraag er zo nodig naar!!

Statiegeld doneren bij AH
Albert Heijn spant de kroon! De hele maand april staat van ons bij de flessen-/kratteninname een bus, waar donateurs hun emballagebon in kunnen achterlaten om daarmee de zeeverkenners te steunen, zodat zij met de hele groep deze zomer naar NaWaKa te kunnen.

Zeeverkenners zijn klaar voor het vaarseizoen!
De Zeeverkenners hebben zich deze winter elk weekend –en soms ook door de week- hard gewerkt om alle boten (vletten en slepers) en het materiaal (zeilen, roeispanen, hang en sluitwerk, motoren, etc.) op te knappen voor een –hopelijk lang- vaarseizoen. Zaterdag 19 april a.s. gaat de vloot weer te water en starten de praktijktrainingen weer om “onze” Zeeverkenners goed voor de dag te laten komen op dit enorme scoutingkamp.

Doel sponsoractie
Het doel van deze sponsoractie is om vóór mei 2014, 5.000 euro bij elkaar te krijgen voor transport van het materieel - de boten, de tenten en de grote bagage - en een zo groot mogelijk deel van de kampkosten (zo’n 300 euro per deelnemer). Daarvoor zijn een aantal grotere en kleinere sponsoractiviteiten bedacht, die door het jaar heen uitgerold zijn.

Contact
De actie wordt gecommuniceerd via de facebookpagina van de Zeeverkenners: www.facebook.com/zvzaltbommel
Onze website is: www.scouting-zaltbommel.nl/zeeverkenners
e-mailadres: info@scouting-zaltbommel.nl ovv zeeverkenners
Nu al bijdragen? Postbank 393379 Rabobank 37.43.07.245 ovv NaWaKa2014
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden