over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse winkeliers helpen Bommelerwaardse Zeeverkenners


Deel deze pagina

De Zaltbommelse winkeliers helpen de hele maand april de Bommelerwaardse Zeeverkenners collecteren voor NaWaKa2014, het vierjaarlijkse Nationaal Water(scouts)Kamp. Nawaka is een groots evenement waar duizenden Waterscouts uit heel Nederland naar toe leven en wat de meeste van onze Zeeverkenners één keer in hun leven meemaken. Tien dagen, volledig verzorgd, meten ruim 5.000 Waterscouts hun kunnen en krachten in wedstrijden en evenementen. Om alles in goede banen te leiden gaat in totaal zo’n 1.000 man/vrouw leiding mee.

Collecte via winkeliers Zaltbommel
Veel winkeliers in het Zaltbommelse centrum (Gasthuisstraat, Waterstraat en Boschstraat) dragen de Zeeverkenners een warm hart toe, wat ze deze maand uiten door collectebussen in hun winkel neer te zetten, waarmee ze hun klanten vragen een (kleine) donatie te doen. Vraag er zo nodig naar!!

Statiegeld doneren bij AH
Albert Heijn spant de kroon! De hele maand april staat van ons bij de flessen-/kratteninname een bus, waar donateurs hun emballagebon in kunnen achterlaten om daarmee de zeeverkenners te steunen, zodat zij met de hele groep deze zomer naar NaWaKa te kunnen.

Zeeverkenners zijn klaar voor het vaarseizoen!
De Zeeverkenners hebben zich deze winter elk weekend –en soms ook door de week- hard gewerkt om alle boten (vletten en slepers) en het materiaal (zeilen, roeispanen, hang en sluitwerk, motoren, etc.) op te knappen voor een –hopelijk lang- vaarseizoen. Zaterdag 19 april a.s. gaat de vloot weer te water en starten de praktijktrainingen weer om “onze” Zeeverkenners goed voor de dag te laten komen op dit enorme scoutingkamp.

Doel sponsoractie
Het doel van deze sponsoractie is om vóór mei 2014, 5.000 euro bij elkaar te krijgen voor transport van het materieel - de boten, de tenten en de grote bagage - en een zo groot mogelijk deel van de kampkosten (zo’n 300 euro per deelnemer). Daarvoor zijn een aantal grotere en kleinere sponsoractiviteiten bedacht, die door het jaar heen uitgerold zijn.

Contact
De actie wordt gecommuniceerd via de facebookpagina van de Zeeverkenners: www.facebook.com/zvzaltbommel
Onze website is: www.scouting-zaltbommel.nl/zeeverkenners
e-mailadres: info@scouting-zaltbommel.nl ovv zeeverkenners
Nu al bijdragen? Postbank 393379 Rabobank 37.43.07.245 ovv NaWaKa2014
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden