over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse winkeliers helpen Bommelerwaardse Zeeverkenners


Deel deze pagina

De Zaltbommelse winkeliers helpen de hele maand april de Bommelerwaardse Zeeverkenners collecteren voor NaWaKa2014, het vierjaarlijkse Nationaal Water(scouts)Kamp. Nawaka is een groots evenement waar duizenden Waterscouts uit heel Nederland naar toe leven en wat de meeste van onze Zeeverkenners één keer in hun leven meemaken. Tien dagen, volledig verzorgd, meten ruim 5.000 Waterscouts hun kunnen en krachten in wedstrijden en evenementen. Om alles in goede banen te leiden gaat in totaal zo’n 1.000 man/vrouw leiding mee.

Collecte via winkeliers Zaltbommel
Veel winkeliers in het Zaltbommelse centrum (Gasthuisstraat, Waterstraat en Boschstraat) dragen de Zeeverkenners een warm hart toe, wat ze deze maand uiten door collectebussen in hun winkel neer te zetten, waarmee ze hun klanten vragen een (kleine) donatie te doen. Vraag er zo nodig naar!!

Statiegeld doneren bij AH
Albert Heijn spant de kroon! De hele maand april staat van ons bij de flessen-/kratteninname een bus, waar donateurs hun emballagebon in kunnen achterlaten om daarmee de zeeverkenners te steunen, zodat zij met de hele groep deze zomer naar NaWaKa te kunnen.

Zeeverkenners zijn klaar voor het vaarseizoen!
De Zeeverkenners hebben zich deze winter elk weekend –en soms ook door de week- hard gewerkt om alle boten (vletten en slepers) en het materiaal (zeilen, roeispanen, hang en sluitwerk, motoren, etc.) op te knappen voor een –hopelijk lang- vaarseizoen. Zaterdag 19 april a.s. gaat de vloot weer te water en starten de praktijktrainingen weer om “onze” Zeeverkenners goed voor de dag te laten komen op dit enorme scoutingkamp.

Doel sponsoractie
Het doel van deze sponsoractie is om vóór mei 2014, 5.000 euro bij elkaar te krijgen voor transport van het materieel - de boten, de tenten en de grote bagage - en een zo groot mogelijk deel van de kampkosten (zo’n 300 euro per deelnemer). Daarvoor zijn een aantal grotere en kleinere sponsoractiviteiten bedacht, die door het jaar heen uitgerold zijn.

Contact
De actie wordt gecommuniceerd via de facebookpagina van de Zeeverkenners: www.facebook.com/zvzaltbommel
Onze website is: www.scouting-zaltbommel.nl/zeeverkenners
e-mailadres: info@scouting-zaltbommel.nl ovv zeeverkenners
Nu al bijdragen? Postbank 393379 Rabobank 37.43.07.245 ovv NaWaKa2014
Uitgelicht
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden