over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse binnenstad krijgt nieuwe parkeerbewegwijzering


Deel deze pagina

De binnenstad van Zaltbommel krijgt een nieuw parkeerbewegwijzersysteem. De nieuwe borden leiden parkeerders langs de verschillende parkeerterreinen. Het verkeer vindt daardoor sneller een parkeerplaats. Ook neemt de parkeerdruk af doordat verkeer zich beter kan spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen. De borden worden naar verwachting in mei van dit jaar geplaatst.

De nieuwe parkeerbewegwijzering wordt naar verwachting in mei geplaatst. De ongeveer 30 borden verwijzen naar parkeerplaatsen waar kort, lang en gratis geparkeerd kan worden. Door de borden is minder verkeer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast kan het verkeer zich beter spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen, waardoor de parkeerdruk vermindert.

Over het algemeen vinden mensen die bekend zijn wel hun weg in de stad. Daarentegen is een grote groep bezoekers die behoefte heeft aan meer informatie over de diverse parkeermogelijkheden. De gemeente investeert daarom in nieuwe borden om de parkeervoorzieningen beter te bewegwijzeren.

De gemeente plaatst de nieuwe borden langs de hoofdparkeerroutes en de toeleidende wegen naar het Assenkruis en de parkeerterreinen. De hoofdparkeerroute loopt vanaf de Steenweg via de Molenwal en Waalkade naar de Rotterdamse Bol. Tevens loopt een hoofdparkeerroute vanaf de Koningin Wilhelminaweg via de Nonnenstraat, Karstraat en Gamerschestraat. Vanaf elk van deze routes wordt verwezen naar naastgelegen parkeerterreinen en naar de parkeerplaatsen in de binnenstad.
Bron:
Gemeente Zaltbommel
Datum
12 april 2012

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden