over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse binnenstad krijgt nieuwe parkeerbewegwijzering


Deel deze pagina

De binnenstad van Zaltbommel krijgt een nieuw parkeerbewegwijzersysteem. De nieuwe borden leiden parkeerders langs de verschillende parkeerterreinen. Het verkeer vindt daardoor sneller een parkeerplaats. Ook neemt de parkeerdruk af doordat verkeer zich beter kan spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen. De borden worden naar verwachting in mei van dit jaar geplaatst.

De nieuwe parkeerbewegwijzering wordt naar verwachting in mei geplaatst. De ongeveer 30 borden verwijzen naar parkeerplaatsen waar kort, lang en gratis geparkeerd kan worden. Door de borden is minder verkeer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast kan het verkeer zich beter spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen, waardoor de parkeerdruk vermindert.

Over het algemeen vinden mensen die bekend zijn wel hun weg in de stad. Daarentegen is een grote groep bezoekers die behoefte heeft aan meer informatie over de diverse parkeermogelijkheden. De gemeente investeert daarom in nieuwe borden om de parkeervoorzieningen beter te bewegwijzeren.

De gemeente plaatst de nieuwe borden langs de hoofdparkeerroutes en de toeleidende wegen naar het Assenkruis en de parkeerterreinen. De hoofdparkeerroute loopt vanaf de Steenweg via de Molenwal en Waalkade naar de Rotterdamse Bol. Tevens loopt een hoofdparkeerroute vanaf de Koningin Wilhelminaweg via de Nonnenstraat, Karstraat en Gamerschestraat. Vanaf elk van deze routes wordt verwezen naar naastgelegen parkeerterreinen en naar de parkeerplaatsen in de binnenstad.
Bron:
Gemeente Zaltbommel
Datum
12 april 2012

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden