over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse binnenstad krijgt nieuwe parkeerbewegwijzering


Deel deze pagina

De binnenstad van Zaltbommel krijgt een nieuw parkeerbewegwijzersysteem. De nieuwe borden leiden parkeerders langs de verschillende parkeerterreinen. Het verkeer vindt daardoor sneller een parkeerplaats. Ook neemt de parkeerdruk af doordat verkeer zich beter kan spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen. De borden worden naar verwachting in mei van dit jaar geplaatst.

De nieuwe parkeerbewegwijzering wordt naar verwachting in mei geplaatst. De ongeveer 30 borden verwijzen naar parkeerplaatsen waar kort, lang en gratis geparkeerd kan worden. Door de borden is minder verkeer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast kan het verkeer zich beter spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen, waardoor de parkeerdruk vermindert.

Over het algemeen vinden mensen die bekend zijn wel hun weg in de stad. Daarentegen is een grote groep bezoekers die behoefte heeft aan meer informatie over de diverse parkeermogelijkheden. De gemeente investeert daarom in nieuwe borden om de parkeervoorzieningen beter te bewegwijzeren.

De gemeente plaatst de nieuwe borden langs de hoofdparkeerroutes en de toeleidende wegen naar het Assenkruis en de parkeerterreinen. De hoofdparkeerroute loopt vanaf de Steenweg via de Molenwal en Waalkade naar de Rotterdamse Bol. Tevens loopt een hoofdparkeerroute vanaf de Koningin Wilhelminaweg via de Nonnenstraat, Karstraat en Gamerschestraat. Vanaf elk van deze routes wordt verwezen naar naastgelegen parkeerterreinen en naar de parkeerplaatsen in de binnenstad.
Bron:
Gemeente Zaltbommel
Datum
12 april 2012

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden