over ons | adverteren | sitemap | contact

Zaltbommelse binnenstad krijgt nieuwe parkeerbewegwijzering


Deel deze pagina

De binnenstad van Zaltbommel krijgt een nieuw parkeerbewegwijzersysteem. De nieuwe borden leiden parkeerders langs de verschillende parkeerterreinen. Het verkeer vindt daardoor sneller een parkeerplaats. Ook neemt de parkeerdruk af doordat verkeer zich beter kan spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen. De borden worden naar verwachting in mei van dit jaar geplaatst.

De nieuwe parkeerbewegwijzering wordt naar verwachting in mei geplaatst. De ongeveer 30 borden verwijzen naar parkeerplaatsen waar kort, lang en gratis geparkeerd kan worden. Door de borden is minder verkeer op zoek naar een parkeerplaats. Daarnaast kan het verkeer zich beter spreiden over de beschikbare parkeerplaatsen, waardoor de parkeerdruk vermindert.

Over het algemeen vinden mensen die bekend zijn wel hun weg in de stad. Daarentegen is een grote groep bezoekers die behoefte heeft aan meer informatie over de diverse parkeermogelijkheden. De gemeente investeert daarom in nieuwe borden om de parkeervoorzieningen beter te bewegwijzeren.

De gemeente plaatst de nieuwe borden langs de hoofdparkeerroutes en de toeleidende wegen naar het Assenkruis en de parkeerterreinen. De hoofdparkeerroute loopt vanaf de Steenweg via de Molenwal en Waalkade naar de Rotterdamse Bol. Tevens loopt een hoofdparkeerroute vanaf de Koningin Wilhelminaweg via de Nonnenstraat, Karstraat en Gamerschestraat. Vanaf elk van deze routes wordt verwezen naar naastgelegen parkeerterreinen en naar de parkeerplaatsen in de binnenstad.
Bron:
Gemeente Zaltbommel
Datum
12 april 2012

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Uitgelicht
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden