over ons | adverteren | sitemap | contact

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen?


Maak gebruik van de zonatlas!


Deel deze pagina

Inwoners van de gemeente Zaltbommel kunnen met de zonatlas in één oogopslag zien of hun dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie en hoe rendabel de zonnepanelen zijn.

Hoe rendabel zijn zonnepanelen?

Door het invullen van adresgegevens op www.zonatlas.nl/zaltbommel en te klikken op het dak van een huis, wordt zichtbaar of het dak zeer geschikt (groen), geschikt (geel) of minder geschikt (rood) is voor het opwekken van zonne-energie. Als een dak (zeer) geschikt is, is ook te zien hoe snel een investering in zonne-energie terugverdiend kan worden. De zonatlas geeft een zeer nauwkeurige indicatie of een dakvlak geschikt is voor zonne-energie en maakt hiervoor gebruik van gegevens over het weer, de invallende zonnestraling, de schaduw en de hellingshoek van de daken.

Duurzame energieopwekking
De gemeente Zaltbommel is hard op weg een duurzame gemeente te worden. Wethouder Ton van Balken juicht dit initiatief van harte toe: “De zonatlas is een handige tool om te kijken of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Een groter aandeel zonne-energie draagt bij aan onze doelstellingen om meer duurzame energie op te wekken”. In 2020 wil de gemeente Zaltbommel minder energie gebruiken en minimaal 14% van het energieverbruik duurzaam opwekken. Hierbij is de hulp van inwoners nodig. Elektriciteit kan duurzaam opgewekt worden met zonnepanelen. De Gelderse zonatlas brengt niet alleen de daken van huishoudens in kaart, maar ook scholen en bedrijven zien welke kansen er liggen voor duurzame energieopwekking.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.zonatlas.nl/zaltbommel.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden