over ons | adverteren | sitemap | contact

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen?


Maak gebruik van de zonatlas!


Deel deze pagina

Inwoners van de gemeente Zaltbommel kunnen met de zonatlas in één oogopslag zien of hun dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie en hoe rendabel de zonnepanelen zijn.

Hoe rendabel zijn zonnepanelen?

Door het invullen van adresgegevens op www.zonatlas.nl/zaltbommel en te klikken op het dak van een huis, wordt zichtbaar of het dak zeer geschikt (groen), geschikt (geel) of minder geschikt (rood) is voor het opwekken van zonne-energie. Als een dak (zeer) geschikt is, is ook te zien hoe snel een investering in zonne-energie terugverdiend kan worden. De zonatlas geeft een zeer nauwkeurige indicatie of een dakvlak geschikt is voor zonne-energie en maakt hiervoor gebruik van gegevens over het weer, de invallende zonnestraling, de schaduw en de hellingshoek van de daken.

Duurzame energieopwekking
De gemeente Zaltbommel is hard op weg een duurzame gemeente te worden. Wethouder Ton van Balken juicht dit initiatief van harte toe: “De zonatlas is een handige tool om te kijken of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Een groter aandeel zonne-energie draagt bij aan onze doelstellingen om meer duurzame energie op te wekken”. In 2020 wil de gemeente Zaltbommel minder energie gebruiken en minimaal 14% van het energieverbruik duurzaam opwekken. Hierbij is de hulp van inwoners nodig. Elektriciteit kan duurzaam opgewekt worden met zonnepanelen. De Gelderse zonatlas brengt niet alleen de daken van huishoudens in kaart, maar ook scholen en bedrijven zien welke kansen er liggen voor duurzame energieopwekking.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.zonatlas.nl/zaltbommel.
Datum
25 juni 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden