over ons | adverteren | sitemap | contact

Wijzigingen parkeren binnenstad


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Per 1 januari 2018 is het een jaar gratis parkeren op koopavonden en koopzondagen in de Zaltbommelse binnenstad. Vanaf 1 maart 2018 voert de gemeente betaald parkeren in op het parkeerterrein Havendijk. Dit is een uitwerking van besluiten die de Zaltbommelse gemeenteraad nam.

Gratis parkeren op koopavonden en koopzondagen

Het gratis parkeren tijdens koopavonden en koopzondagen gaat in op 1 januari 2018. De gemeenteraad stelde bij de vaststelling van de begroting 2018 voor 1 jaar geld beschikbaar voor het gratis parkeren op koopavonden en koopzondagen. Het gratis parkeren geldt dus voor een jaar. Tijdens koopavonden en koopzondagen geldt geen tijdsduurbeperking. Iedereen mag dan onbeperkt in de vakken parkeren.

Parkeerregime eenvoudiger
De gemeenteraad wil door gratis parkeren op koopavonden en koopzondagen in te voeren het parkeerregime vereenvoudigen. Zij stelt dat het hierdoor aantrekkelijker wordt om deze koopdagen en –avonden te bezoeken.

Vanaf 1 maart betaald parkeren Havendijk
Vanaf 1 maart wordt het terrein Havendijk onderdeel van zone 4, net als de Veerweg. Parkeren is dan 4 uur mogelijk voor een bedrag van € 1,50. Hiermee komt het terrein beschikbaar voor kortparkeerders zoals bezoekers van de binnenstad.

Beersteeg blijft gratis
Voor langparkeerders blijft het parkeerterrein Beersteeg een gratis alternatief. Het invoeren van betaald parkeren op het parkeerterrein Havendijk is een uitwerking van het Uitvoeringsprogramma Visie binnenstad. De komende tijd treft de gemeente de voorbereidingen. Zo komt er een vakindeling. En er komen borden en parkeerautomaten. Kort voor de ingangsdatum communiceert de gemeente hier gericht over.
Datum
3 december 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden