over ons | adverteren | sitemap | contact

Wethouder Bragt slaat 1e paal van nieuwe woningen in Gameren


Bouw eerste fase nieuwbouwproject Hof van Gameren gestart


Deel deze pagina

Donderdag 30 januari heeft wethouder Bragt van de gemeente Zaltbommel de eerste paal geslagen van fase 1 van nieuwbouwproject Hof van Gameren. Ondanks de kou werd de feestelijke handeling onder grote belangstelling verricht, waarna werd geproost op een voorspoedige bouw. De eerste 11 woningen worden naar verwachting in april/mei 2014 opgeleverd.

Bouw van start
Met het slaan van de eerste paal is de bouw van fase 1 van Hof van Gameren officieel gestart. Het plan telt in totaal 41 koopwoningen: ruime rijwoningen, schitterende twee-onder-een-kapwoningen en comfortabele semibungalows. Wegens het verkoopsucces van de eerste fase, bestaande uit 11 rijwoningen, is onlangs ook een tweede fase, met 4 twee-onder-een-kapwoningen, 4 rijwoningen en 2 semibungalows, in de verkoop gegaan. Er zijn nog slechts enkele woningen van de diverse typen te koop. De recent in verkoop genomen rijwoningen zijn allen toebedeeld. Op dit moment vinden er gesprekken plaats met de enthousiaste kandidaten.

ABB Bouwgroep, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw van de woningen, is blij dat de bouw is gestart. “Het is prettig om kopers te kunnen melden dat de gekochte woning ook daad-werkelijk gebouwd wordt. We merken nu al dat de interesse toeneemt. Advies aan geïnteresseerden is om niet te lang te wachten, er staan nog slechts enkele, zeer scherp geprijsde woningen te koop.”

Kopen zonder zorgen
ABB geeft nog een reden om niet te lang te twijfelen. Kopers van een twee-onder-een-kapwoning komen in aanmerking voor een overbruggingsgarantie. Met deze garantie worden dubbele woonlasten gedurende één heel jaar door ABB gecompenseerd indien de huidige woning nog niet is verkocht. Dit neemt veel zorgen weg.

Hof van Gameren
Hof van Gameren is een ruim opgezette wijk met een gevarieerd woningaanbod. De diverse typen en uiteenlopende prijsklassen bieden een breed publiek de mogelijkheid om er te gaan wonen. De woningen zijn al te koop vanaf € 174.500,-- v.o.n. oftewel een netto maandlast vanaf € 575,--. Kopers hebben daarnaast diverse opties om de woning naar eigen smaak af te stemmen, denk hierbij aan het plaatsen van een uitbouw, dakkapel, etc. Bewoners kunnen met recht spreken van een woning naar eigen wens.

Meer weten?
Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Nieuwdorp Makelaardij via
0418 - 512474, met makelaar Van Kessel & Smit via 0418 - 680300 of met ABB Bouwgroep via
0184 - 495495.

Ook op de website www.hofvangameren.nl/koop is meer over het project te lezen.
Uitgelicht
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden