over ons | adverteren | sitemap | contact

Werkzaamheden begraafplaatsen Poederoijen en Nieuwaal


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel vernieuwt in de week van 23 november de paden op de begraafplaatsen in Poederoijen en Nieuwaal. In deze week herstellen zij ook enkele graven op de begraafplaats in Poederoijen. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 dagen. Bij een eventuele begrafenis, bijzetting of slecht weer stellen zij de werkzaamheden uit.

Nieuwe paden

Op beide begraafplaatsen komen nieuwe, goed beloopbare paden. De paden krijgen een asfalt-laag. Een bijkomend voordeel is dat bij de nieuwe paden geen onkruid gewied hoeft te worden. In Poederoijen wordt ook het hoofdpad met klinkers opnieuw bestraat.

Contact met rechthebbenden over onderhoud graven
Om er voor te zorgen dat alle individuele graven er netjes en waardig bij liggen, is het van belang te weten wie de rechthebbende is. De gemeente neemt daarom contact op met rechthebbenden of familieleden van de overledene als het nodig is om de grafdekking van een graf te herstellen of als de grafrechten verlopen.

Herstel grafdekking Poederoijen
In de week van 23 november wordt de grafdekking van enkele graven hersteld. Van sommige graven herstelt de gemeente de grafdekking, van andere graven doen de rechthebbenden of familieleden van de overledenen dat.

Herdenkingsmonument Poederoijen
Een aantal rechthebbenden of familieleden van graven waar de grafrechten van zijn verlopen, gaf de grafrechten terug aan de gemeente. Van deze graven wordt de grafdekking (door de ge-meente of door familie van de overledenen) in de week van 23 november verwijderd. De overledenen in deze graven worden te zijner tijd herbegraven in een verzamelgraf op dezelfde begraafplaats.

Dit graf bevindt zich rechts achterin op de uitbreiding van de begraafplaats. Er komt een geasfalteerd pad naar dit graf. Familieleden of rechthebbenden van de overledenen konden kiezen voor een herinneringsplaatje op een herdenkingsmonument op de begraafplaats. Dit monument wordt in het voorjaar van 2016 geplaatst. De plaats van het monument is nog niet bekend.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden