over ons | adverteren | sitemap | contact

Werkgroep zoekt grondeigenaren voor Klompenpad Bruchem


Deel deze pagina

De klompenpadwerkgroep Bruchem en Kerkwijk is op zoek naar leuke onverharde paadjes via boerenland en zoekt grondeigenaren die enthousiast zijn en hun medewerking willen verlenen aan het Klompenpad in het buitengebied van Bruchem en Kerkwijk.

In de zomer van 2016 vond de startavond plaats voor het Klompenpad in het buitengebied van Bruchem en Kerkwijk. Alle aanwezigen kregen die avond de kans om hun ideeën voor een mooie route aan te dragen. Enkele grondeigenaren hebben hun medewerking toegezegd, maar ook een groot aantal eigenaren helaas niet.

Leuke onverhader paadjes
De klompenpadwerkgroep is nog steeds op zoek naar leuke onverharde paadjes via boerenland. De werkgroep zoekt grondeigenaren die nog niet benaderd zijn, maar wel enthousiast zijn over dit initiatief en hun medewerking willen verlenen aan het Klompenpad.

Bent u grondeigenaar en heeft u ook belangstelling?
U kunt contact opnemen met projectleider Martijn Grievink van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, telefoon 026-3537444 of via m.grievink@landschapsbeheergelderland.nl.

Klompenpaden in Gelderland
In Gelderland en Utrecht zijn inmiddels honderd Klompenpaden ontwikkeld. Een Klompenpad is een cultuurhistorisch wandelpad door natuurgebieden, over landgoederen en waar mogelijk door het boerenland. Bij voorkeur door boomgaarden en langs akkers zodat de wandelaar ook dit landschap optimaal kan beleven. Voor de openstelling van hun grond ontvangen de agrariërs een vergoeding. Klompenpaden zijn niet opengesteld voor wandelaars met honden.

Het Klompenpad Bruchem wordt mede mogelijk door Provincie Gelderland en de gemeente Zaltbommel en wordt ontwikkeld onder leiding van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Kijk voor meer informatie op www.klompenpaden.nl en www.landschapsbeheergelderland.nl
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden