over ons | adverteren | sitemap | contact

Werkgroep zoekt grondeigenaren voor Klompenpad Bruchem


Deel deze pagina

De klompenpadwerkgroep Bruchem en Kerkwijk is op zoek naar leuke onverharde paadjes via boerenland en zoekt grondeigenaren die enthousiast zijn en hun medewerking willen verlenen aan het Klompenpad in het buitengebied van Bruchem en Kerkwijk.

In de zomer van 2016 vond de startavond plaats voor het Klompenpad in het buitengebied van Bruchem en Kerkwijk. Alle aanwezigen kregen die avond de kans om hun ideeën voor een mooie route aan te dragen. Enkele grondeigenaren hebben hun medewerking toegezegd, maar ook een groot aantal eigenaren helaas niet.

Leuke onverhader paadjes
De klompenpadwerkgroep is nog steeds op zoek naar leuke onverharde paadjes via boerenland. De werkgroep zoekt grondeigenaren die nog niet benaderd zijn, maar wel enthousiast zijn over dit initiatief en hun medewerking willen verlenen aan het Klompenpad.

Bent u grondeigenaar en heeft u ook belangstelling?
U kunt contact opnemen met projectleider Martijn Grievink van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, telefoon 026-3537444 of via m.grievink@landschapsbeheergelderland.nl.

Klompenpaden in Gelderland
In Gelderland en Utrecht zijn inmiddels honderd Klompenpaden ontwikkeld. Een Klompenpad is een cultuurhistorisch wandelpad door natuurgebieden, over landgoederen en waar mogelijk door het boerenland. Bij voorkeur door boomgaarden en langs akkers zodat de wandelaar ook dit landschap optimaal kan beleven. Voor de openstelling van hun grond ontvangen de agrariërs een vergoeding. Klompenpaden zijn niet opengesteld voor wandelaars met honden.

Het Klompenpad Bruchem wordt mede mogelijk door Provincie Gelderland en de gemeente Zaltbommel en wordt ontwikkeld onder leiding van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Kijk voor meer informatie op www.klompenpaden.nl en www.landschapsbeheergelderland.nl
Datum
16 juli 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden