over ons | adverteren | sitemap | contact

WERK3daagse goed bezocht


Deel deze pagina

Grote opkomst Werk3daagse
Het vinden van een baan is in deze tijd niet altijd even gemakkelijk. UWV organiseert daarom jaarlijks tijdens de WERK3daagse diverse activiteiten, die de werkzoekenden kunnen helpen bij hun zoektocht naar een (nieuwe) baan. Beursplein Rivierenland was op 7, 8 en 9 oktober het decor voor verschillende workshops, bijeenkomsten en de banenmarkt.

Leren en informeren waren de kernwoorden voor dinsdag 7 en woensdag 8 oktober. Werkzoekenden konden in gesprek met een werkgever, maar bijvoorbeeld ook een workshop volgen over het maken van een elevator pitch.

Woensdagmiddag stond de Wajong centraal. Tijdens een informatiebijeenkomst werden Wajongers bijgepraat over de gevolgen die de Participatiewet voor hen in petto heeft. Donderdag 9 oktober stond in het teken van de banenmarkt. 's Ochtends werd voor de tweede keer met succes de online banenmarkt gehouden. 300 werkzoekenden konden op de facebookpagina Beursplein Rivierenland om de paar minuten nieuwe vacatures bekijken.

Op de banenmarkt was het 's middags een drukke bedoening. Werkzoekenden konden op speeddate met uitzendbureaus en werkgevers, maar er was ook ruimte om onder andere je cv te laten checken, een kleurenscan te laten maken of een competentietest te maken. Helaas was er niet voor iedereen een passende vacature of geschikte kandidaat, maar de eerste signalen wijzen op een succesvolle dag!
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden