?> Wegwerkzaamheden in Maasdriel - 4 t/m 15 juli 2016 - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Wegwerkzaamheden in Maasdriel


4 t/m 15 juli 2016


Deel deze pagina

Op dit moment wordt er op diverse plaatsen binnen de gemeente Maasdriel aan de weg gewerkt. De gemeente voorziet het asfalt van een zogenaamde slijtlaag. De bewoners in de relevante straten worden tijdig geinformeerd per brief.

Waarom en wat?

Asfalt veroudert onder invloed van weer en wind. Om het asfalt te beschermen brengen we een slijtlaag aan. Dit is vergelijkbaar met het schilderen van een houten kozijn. Een slijtlaag is een laag kleine steentjes. De steentjes worden met bitumen aan het bestaande asfalt gekleefd. Er worden twee lagen steentjes aangebracht. Om geluidsoverlast te beperken en om een te ruw wegdek te voorkomen bestaat de tweede laag uit fijne steentjes. Als laatste worden losliggende steentjes opgeveegd.

Hinder
De weg wordt afgesloten voor alle verkeer. Parkeren op de rijbaan is niet toegestaan omdat de werkzaamheden dan niet uitgevoerd kunnen worden. Ook dient de weg vrij te worden gemaakt/gehouden van geparkeerde aanhangers e.d. Bij de werkzaamheden wordt kleefbitumen op het asfalt gesproeid en worden steentjes gestrooid. Hoewel de aannemer dit zo nauwkeurig mogelijk doet raden wij u aan om auto’s niet naast de rijbaan te parkeren. Om vervuiling van uw voertuig, schoenen en kleding te voorkomen raden wij aan om niet over de kleeflaag of de strooilaag te lopen of te rijden voordat de afzetting opgeheven is. De gevolgen zijn voor uw eigen risico!
Na het vegen blijven vaak nog wat losse steentjes over. Hierdoor bestaat een kans op slipgevaar en opspattend gesteente. Pas uw snelheid hierop aan.

Bereikbaarheid
Om het werk veilig te kunnen doen is het nodig om de relevante straten tijdelijk voor al het verkeer af te sluiten.

Wanneer
De werkzaamheden zijn gepland in week 27 en 28 van 4 t/m 15 juli. Ze vinden plaats op werkdagen tussen 06.30 uur en 18.00 uur en zijn binnen enkele uren klaar. Bij slecht weer wordt het werk uitgesteld.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden