over ons | adverteren | sitemap | contact

Wedstrijdgroep van S.V Hamarithi zoekt jong talent!


Deel deze pagina

Voor het komende wedstrijdseizoen is de wedstrijdgroep van S.V. Hamarithi op zoek naar jong talent, dat graag zou willen leren turnen. Op woensdag 29 juni wordt daarom een middag gehouden waar kinderen van geboortejaar 2011, 2010 en 2009 welkom zijn om kennis te maken met turnen.

Ervaring met de sport is niet nodig. Selectietrainsters Femke Rooijens en Nadine Noorloos zullen met simpele opdrachten op basis van kracht, lenigheid en coördinatie kijken of uw dochter talent heeft en binnen de wedstrijdgroep past.

De gymvereniging biedt ook de mogelijkheid, aan oudere turnsters die al lid zijn van een vereniging, om hogerop te komen. Wil je op hoger niveau turnen, maar is daar bij je huidige vereniging geen mogelijkheid toe, dan ben je ook van harte welkom.

Turnmiddag 29 juni 2016 Maaijenboogerd in Aalst
De turnmiddag wordt gehouden van 13:30 uur tot en met 15:30 uur in De Maaijenboogerd in Aalst. Trek gemakkelijke kleding aan of een turnpak. Opgeven kan door middel van het sturen van een e-mail naar femkerooijens@hotmail.com.

Over gymnastiekvereniging S.V. Hamarithi:
De vereniging heeft een ongeveer 60 leden tellende wedstrijdgroep met turnsters en turners uit de Bommelerwaard en Het Land van Heusden en Altena. De turnsters en turners komen zowel op regionaal niveau als op landelijk niveau uit in de zesde divisie tot en met de talentendivisie.

De lessen worden gegeven in een sporthal, waar de club beschikt over onder andere een verende vloer baan, een airtrack en een valkuilblok. Alle lessen staan onder begeleiding van bevoegde trainers en trainsters.
Datum
23 juni 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden