over ons | adverteren | sitemap | contact

Wedstrijdgroep van S.V Hamarithi zoekt jong talent!


Deel deze pagina

Voor het komende wedstrijdseizoen is de wedstrijdgroep van S.V. Hamarithi op zoek naar jong talent, dat graag zou willen leren turnen. Op woensdag 29 juni wordt daarom een middag gehouden waar kinderen van geboortejaar 2011, 2010 en 2009 welkom zijn om kennis te maken met turnen.

Ervaring met de sport is niet nodig. Selectietrainsters Femke Rooijens en Nadine Noorloos zullen met simpele opdrachten op basis van kracht, lenigheid en coördinatie kijken of uw dochter talent heeft en binnen de wedstrijdgroep past.

De gymvereniging biedt ook de mogelijkheid, aan oudere turnsters die al lid zijn van een vereniging, om hogerop te komen. Wil je op hoger niveau turnen, maar is daar bij je huidige vereniging geen mogelijkheid toe, dan ben je ook van harte welkom.

Turnmiddag 29 juni 2016 Maaijenboogerd in Aalst
De turnmiddag wordt gehouden van 13:30 uur tot en met 15:30 uur in De Maaijenboogerd in Aalst. Trek gemakkelijke kleding aan of een turnpak. Opgeven kan door middel van het sturen van een e-mail naar femkerooijens@hotmail.com.

Over gymnastiekvereniging S.V. Hamarithi:
De vereniging heeft een ongeveer 60 leden tellende wedstrijdgroep met turnsters en turners uit de Bommelerwaard en Het Land van Heusden en Altena. De turnsters en turners komen zowel op regionaal niveau als op landelijk niveau uit in de zesde divisie tot en met de talentendivisie.

De lessen worden gegeven in een sporthal, waar de club beschikt over onder andere een verende vloer baan, een airtrack en een valkuilblok. Alle lessen staan onder begeleiding van bevoegde trainers en trainsters.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden