over ons | adverteren | sitemap | contact

Wandelgroep Zaltbommel gestart


Zin om te wandelen?


Deel deze pagina

In Zaltbommel wandelt een leuke groep twee keer per week een uur met elkaar. Deze groep nodigt u uit om met hen mee te gaan.

Per keer wordt er ongeveer 5 kilometer gewandeld, natuurlijk langs zo mooi mogelijke routes. Die zijn er genoeg rond en in de stad. Tijdens het wandelen wordt de route bepaald door de gehele groep.

Bij de groep zitten deelnemers die trainen voor wandelevenementen, maar ook gezelligheidswandelaars. Sommige wandelaars komen een keer per week, anderen doen beide keren mee.

De dagen en tijden die we lopen zijn elke dinsdag van 13.30uur tot 14.30uur en elke woensdag van 19.00uur tot 20.00uur. We starten vanaf De Grote Aak. Mee doen is heel simpel: u komt gewoon naar De Grote Aak op een van deze dagen. Wilt u eerst wat meer informatie? Neem contact op met: nlinnenbank@welzijnbommelerwaard.nl of 06-2078721 Tot snel!
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden