over ons | adverteren | sitemap | contact

Waar is de LED- verlichting van het Parkeiland gebleven?


Deel deze pagina

Afgelopen maandag bleken een aantal verlichtingsstrips op de brug naar het Parkeiland (Koning Willem-Alexanderpark) te zijn verdwenen. De gemeente deed hiervan aangifte en roept iedereen op die meer weet of iets heeft gezien op om dit te melden bij de politie..

Een aantal verlichtingselementen op de bruggen naar het Koning Willem-Alexanderpark (ook wel Parkeiland genoemd) in de wijk De Waluwe is sinds afgelopen weekend verdwenen. Het gaat om drie verlichtingselementen inclusief bedrading.

Schade
De diefstal van de LED-verlichting werd afgelopen maandag ontdekt. Waarschijnlijk zijn in de afgelopen week deze verlichtingselementen uit een van de bruggen verwijderd. De schade van de diefstal bedraagt zo’n € 1.000,-. De gemeente Zaltbommel deed aangifte van de diefstal van de verlichting op de bruggen.

Laat het weten!
Heeft u iets gezien of weet u iets dat er toe kan leiden dat de lichtstrips weer terugkomen? Laat het de politie weten! Bel de politie: 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Fluitend geluid door verdwenen lichtstrips.
De bruggen zijn verlicht met speciale groene LED-strips die in de brugleuning verwerkt zijn. Hierdoor verstoort het licht de planten en dieren ’s avonds niet te veel. Doordat in de leuningen nu een opening ontstaan is maakt de brug een fluitend geluid zolang de verlichting nog niet vervangen is.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden