over ons | adverteren | sitemap | contact

Voormalige beheerders van de Kreek vragen uitstel van betaling


Deel deze pagina

Stichting Beheer en Exploitatie overdekt zwembad Maasdriel en Stichting Beheer en exploitatie Sport- en Manifestatiehal Maasdriel hebben surseance van betaling aangevraagd bij de rechter. Beide stichtingen exploiteerden tot 31 december 2014 gezamenlijk MFC de Kreek. Vanaf 1 januari 2015 is de exploitatie overgenomen door Optisport. De beide stichtingen en MFC De Kreek staan sindsdien geheel los van elkaar. De stichtingen willen benadrukken dat de surseance van betaling geen consequenties heeft voor de exploitatie van MFC De Kreek.

Na de overdracht van de exploitatie op 1 januari 2015 heeft het stichtingsbestuur geprobeerd de financiële verplichtingen, in het belang van alle betrokkenen, op een zorgvuldige wijze af te handelen. Helaas is dit nog niet in alle gevallen gelukt.

Met schuldeisers is afgesproken dat de laatste invorderingen opgeschort worden, in afwachting van juridische zekerheid over de nog openstaande vorderingen en tegoeden van de stichtingen. Twee schuldeisers wensen hieraan geen medewerking te verlenen en hebben hun vordering nu reeds opgeëist. Betaling van deze vordering zou betekenen dat de stichting andere schuldeisers niet meer kan betalen.

Om te voorkomen dat andere schuldeisers hierdoor benadeeld worden heeft het bestuur surseance van betaling aangevraagd. Samen met de bewindvoerder zal het bestuur proberen een faillissement van de stichtingen te voorkomen en zorg te dragen voor ontbinding (liquidatie) van de stichtingen.

Het Stichtingsbestuur
Stichting Beheer en Exploitatie Overdekt Zwembad Maasdriel
Stichting Beheer en Exploitatie Sport- en Manifestatiehal Maasdriel
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden