over ons | adverteren | sitemap | contact

Voorinschrijving Zaltbommelse Singelcross gestart


Meedoen is belangrijker dan winnen!


Deel deze pagina

Op zondag 8 februari 2014 organiseert loopgroep de Zaltbommel DutchRunners voor de 4e keer de Zaltbommelse Singelcross. Een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel.

Het onverharde parcours kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. Het inschrijven voor deelname is in de zogenaamde Kindertuin, waar vandaan ook om 10.30h gestart wordt. Elke afstand start apart. Er zal een tijdwaarneming aanwezig zijn, geen tijdregistratie. De Singelcross is voor jong (vanaf 12jaar) en oud toegankelijk.

De Singelcross kan uitstekend gebruikt worden als voorbereiding op de 2e competitiehelft van de lokale voetbal- en hockeyteams. Ook sportklassen van het Cambium zullen met vele leerlingen deelnemen. Meedoen is belangrijker dan winnen.

1e KIDSCROSS
De KIDSCROSS zal voorafgaand aan de Singelcross georganiseerd worden. De Kidscross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het startschot van de Kidscross wordt om 10h door burgemeester Albert van den Bosch gegeven. Het parcours leidt om de muziekkapel. Het is de eerste keer dat de Kidscross georganiseerd wordt, het is voor de organisatie dan ook een try-out. In verband met de veiligheid en het plezier is het aantal deelnemers beperkt tot 50.

Gratis Parkeren
Deelnemers kunnen hun auto gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Beersteeg.
Er staan 20 vrijwilligers klaar om de deelnemers veilig over het parcours te laten bewegen en na afloop te voorzien van drinken en een gezonde consumptie.

Verkenningsronde
Op zondag 18 januari zal er bij voldoende belangstelling een verkenningsronde worden gelopen. Start is om 10h in de Kindertuin. Aanmelden kan via pieter.elias@upcmail.nl.

Kosten en deelname
  • Voorinschrijving kan tot en met 31 januari 2014 voor € 4,--
  • Inschrijven op de dag zelf: € 6,--
  • Inschrijven KindsRun alleen met voorinschrijving: € 3,--

GOEDE DOEL:
Stichting ZDR zal een bijdrage schenken aan de weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar door Orizon. Orizon is een Stichting die cultureel maatschappelijke activiteiten biedt aan kinderen in en om Zaltbommel. Orizon ontvangt geen subsidie en draait op een uitgebreid netwerk van vrijwilligers.
Datum
6 januari 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 3 maart 2012: Orizon springt in het gat van Orion
Nieuws, 9 februari 2014: Veel belangstelling bij verkenning parcours Singelcross
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden