over ons | adverteren | sitemap | contact

Voorinschrijving Zaltbommelse Singelcross gestart


Meedoen is belangrijker dan winnen!


Deel deze pagina

Op zondag 8 februari 2014 organiseert loopgroep de Zaltbommel DutchRunners voor de 4e keer de Zaltbommelse Singelcross. Een schitterende, uitdagende crossloop over een parcours van 3,2 km over de Singelwal en langs de kanonnen van Zaltbommel.

Het onverharde parcours kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. Het inschrijven voor deelname is in de zogenaamde Kindertuin, waar vandaan ook om 10.30h gestart wordt. Elke afstand start apart. Er zal een tijdwaarneming aanwezig zijn, geen tijdregistratie. De Singelcross is voor jong (vanaf 12jaar) en oud toegankelijk.

De Singelcross kan uitstekend gebruikt worden als voorbereiding op de 2e competitiehelft van de lokale voetbal- en hockeyteams. Ook sportklassen van het Cambium zullen met vele leerlingen deelnemen. Meedoen is belangrijker dan winnen.

1e KIDSCROSS
De KIDSCROSS zal voorafgaand aan de Singelcross georganiseerd worden. De Kidscross loopt over een afstand van 700meter en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het startschot van de Kidscross wordt om 10h door burgemeester Albert van den Bosch gegeven. Het parcours leidt om de muziekkapel. Het is de eerste keer dat de Kidscross georganiseerd wordt, het is voor de organisatie dan ook een try-out. In verband met de veiligheid en het plezier is het aantal deelnemers beperkt tot 50.

Gratis Parkeren
Deelnemers kunnen hun auto gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Beersteeg.
Er staan 20 vrijwilligers klaar om de deelnemers veilig over het parcours te laten bewegen en na afloop te voorzien van drinken en een gezonde consumptie.

Verkenningsronde
Op zondag 18 januari zal er bij voldoende belangstelling een verkenningsronde worden gelopen. Start is om 10h in de Kindertuin. Aanmelden kan via pieter.elias@upcmail.nl.

Kosten en deelname
  • Voorinschrijving kan tot en met 31 januari 2014 voor € 4,--
  • Inschrijven op de dag zelf: € 6,--
  • Inschrijven KindsRun alleen met voorinschrijving: € 3,--

GOEDE DOEL:
Stichting ZDR zal een bijdrage schenken aan de weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar door Orizon. Orizon is een Stichting die cultureel maatschappelijke activiteiten biedt aan kinderen in en om Zaltbommel. Orizon ontvangt geen subsidie en draait op een uitgebreid netwerk van vrijwilligers.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden