over ons | adverteren | sitemap | contact

Voor het Goede Doel naar Denemarken, Noorwegen en Zweden


Help Team Corky in de Wintereditie van de Carbagerun


Deel deze pagina

“Met een barrel van maximaal 500 euro de finish halen. Dat is de Carbagerun", vertelt Robert Jan terwijl hij nuchter de Volvo 850 GLT door de straten van de Vught stuurt. “We verwachten een onvergetelijk avontuur en maken straks weer heel veel verhalen voor later. Gezelligheid, bijzondere auto’s en sneeuw. Daar gaan we voor", vult Jörg aan. "Via Facebook kun je ons precies op een kaart volgen en we hebben diverse camera's in de auto". "Waarom we Team Corky heten? Nou, da's gemakkelijk; de auto is met de hand beplakt met 3000 kurken".

Van 5 t/m 10 februari 2017 rijdt Team Corky mee met de 'Carbagerun'. De Winterdeitie van de Carbagerun ploegt dit jaar met 250 teams naar Scandinavië. Een barre tocht van ongeveer 4700 kilometer in een oude auto. “We zijn neven van elkaar, maar je leert elkaar toch op een andere manier kennen”. “Dat maakt het voor ons speciaal en dat zorgt er ook direct voor dat we ons voor 100% in kunnen zetten voor Stichting Hartekind". "Jörg is zelf vader van een Hartekind. Samen ondersteunen we Hartekind, door straks een groot bedrag naar ze over te maken.

Sponsoring vanaf 2 euro
Sponsoring in onontbeerlijk voor Team Corky. "We hebben diverse mogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Je kunt al meehelpen va. 2 euro of bijvoorbeeld door je naam (of die van je kinderen, of van oma red.) op 'Corky' te laten schrijven. Je kunt zelfs meerijden met ze door je naam op 'Corky' te laten zetten voor 5 euro". "Samen gaan we hard voor Hartekind!"

Meer zien van Team Corky?
Bekijk de Website of hun Facebook pagina!
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden