?> Vondst Hennepkwekerijen Van Voordenpark en Dwarsweg Zaltbommel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Vondst Hennepkwekerijen Van Voordenpark en Dwarsweg Zaltbommel


Deel deze pagina

Burgemeester Van den Bosch sluit de panden aan de Van Voordenpark 13 en aan de Dwarsweg 43 vanwege de vondst van hennep. De bedrijfshal van het pand aan Van Voordenpark moet voor vier maanden dicht. De bovenste verdieping van het pand aan de Dwarsweg voor twee maanden.

Vanaf 16 april 2015 is het voor een periode van vier maanden verboden de bedrijfshal aan de Van Voordenpark 13 te betreden. Vanaf 16 april 2015 sluit ook de bovenste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Dwarsweg, maar dan voor twee maanden. De panden worden voor iedereen zichtbaar afgesloten. Hiermee wil de burgemeester een einde maken aan de drugs gerelateerde activiteiten vanuit deze panden.

Vondst hennepkwekerijen
Op 27 januari 2015 heeft de politie naar aanleiding van een melding een onderzoek ingesteld. De politie vond in de bedrijfshal van het pand aan de Van Voordenpark een professioneel opgezette hennepkwekerij en een grote hoeveelheid hennepplanten. De politie trof ruim 33.000 planten, ruim 3 kilo hennepresten, een viertal kweekruimtes en een ruimte voor een aggregaat aan. Op de zolder van het bedrijfspand aan de Dwarsweg vond de politie op 30 januari 2015 een hennepkwekerij met ongeveer 400 hennepplanten.

Wet Damocles
Burgemeester Van den Bosch sluit de panden op grond van artikel 13b van de Opiumwet, ook wel bekend als de Wet Damocles. “Dit type activiteiten wordt in de gemeente Zaltbommel niet getolereerd”, aldus burgemeester Van den Bosch. “Wij trekken hierin samen op met politie en OM”.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden