over ons | adverteren | sitemap | contact

Voetbalclinic met FC Den Bosch-coach Wiljan Vloet


Deel deze pagina

Voetballers in de Bommelerwaard en daarbuiten krijgen dé kans om hun talent te laten zien aan FC Den Bosch trainer Wiljan Vloet. Woensdag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur verzorgt VV Hedel op haar velden aan de Winkelseweg 2 een voetbalclinic voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar. Wiljan Vloet is daarbij aanwezig. De huidige hoofdtrainer van FC Den Bosch trainde in het verleden ook spelers bij clubs als Roda JC, Sparta, ADO Den Haag en PSV. Het belooft dus een leerzame en sportieve middag te worden.

Doel van Roel

Door hun deelname aan de clinic steunen de jeugdige voetballers het Olympische doel van oud-VV Hedelvoetballer Roel Scheij. De opbrengst van de middag gaat namelijk naar TandemTeam El ToRo. Samen met Tom Gakes maakt Roel deel uit van dit team. Het wielrennersduo hoopt tijdens de Paralympische Spelen 2020 in Tokio minstens één medaille te veroveren.

Meer info
Op www.tandemteameltoro.nl is meer informatie over het doel van Roel en Tom te lezen. Ook kunnen leden van de Rabobank Bommelerwaard tijdens de Clubkas Campagne van 23 maart tot en met 5 april hun stem uitbrengen op TandemTeam El ToRo.

Meedoen?
Jongens en meisjes uit de hele regio kunnen zich via www.vvhedel.nl/meedoen opgeven voor de voetbalclinic. Zij betalen 7,50 euro voor hun deelname. Aanmelden kan tot en met 12 april, maar vol is vol.
Datum
27 maart 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden