over ons | adverteren | sitemap | contact

Voetbalclinic met FC Den Bosch-coach Wiljan Vloet


Deel deze pagina

Voetballers in de Bommelerwaard en daarbuiten krijgen dé kans om hun talent te laten zien aan FC Den Bosch trainer Wiljan Vloet. Woensdag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur verzorgt VV Hedel op haar velden aan de Winkelseweg 2 een voetbalclinic voor iedereen van 6 tot en met 13 jaar. Wiljan Vloet is daarbij aanwezig. De huidige hoofdtrainer van FC Den Bosch trainde in het verleden ook spelers bij clubs als Roda JC, Sparta, ADO Den Haag en PSV. Het belooft dus een leerzame en sportieve middag te worden.

Doel van Roel

Door hun deelname aan de clinic steunen de jeugdige voetballers het Olympische doel van oud-VV Hedelvoetballer Roel Scheij. De opbrengst van de middag gaat namelijk naar TandemTeam El ToRo. Samen met Tom Gakes maakt Roel deel uit van dit team. Het wielrennersduo hoopt tijdens de Paralympische Spelen 2020 in Tokio minstens één medaille te veroveren.

Meer info
Op www.tandemteameltoro.nl is meer informatie over het doel van Roel en Tom te lezen. Ook kunnen leden van de Rabobank Bommelerwaard tijdens de Clubkas Campagne van 23 maart tot en met 5 april hun stem uitbrengen op TandemTeam El ToRo.

Meedoen?
Jongens en meisjes uit de hele regio kunnen zich via www.vvhedel.nl/meedoen opgeven voor de voetbalclinic. Zij betalen 7,50 euro voor hun deelname. Aanmelden kan tot en met 12 april, maar vol is vol.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden