over ons | adverteren | sitemap | contact

Vlog-wedstrijd voor jeugdteams sportverenigingen


Deel deze pagina

REGIO - Heb jij een SUPER positief-sportief team? Doe dan mee met deze wedstrijd en maak samen een filmpje of een vlog waarin je laat zien wat er zo leuk is aan je team. Het leukste filmpje wordt beloond met een waardebon van €250, gesponsord door Sport 2000 Stehmann in Zaltbommel.

Wat moet je doen?
Haal al je creativiteit uit de kast en vertel hoe sportief, gezellig en aardig jullie voor elkaar zijn. Mag iedereen meedoen en helpen jullie elkaar? Hoe doen jullie dat dan? Waar zijn jullie samen goed in?

Week van de positieve gezondheid
Deze wedstrijd is onderdeel van de week van de positieve gezondheid. Die is van 13 tot en met 27 september.

Wie mag er mee doen?
Natuurlijk zijn er een paar spelregels. Alleen alle jeugdteams van sportverenigingen gevestigd in gemeente Maasdriel of Zaltbommel mogen meedoen.

Zo doe je mee:
- Stuur je filmpje in tussen vrijdag 13 t/m woensdag 25 september 2019met maximaal 1 filmpje per team.
- Post het filmpje op Facebook met de hashtag; #weekvdpositievegezondheid én mail het filmpje via www.wetransfer.com naar pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl.
- Vermeld hierbij om welk sportteam het gaat en wie de contactpersoon is.

Vereisten filmpje;
Het filmpje is minimaal 30 sec. en maximaal 1 minuut en 30 seconden lang. Het filmpje heeft geluid, dit mag muziek zijn of iets anders. Iedereen die in het filmpje herkenbaar te zien is moet hiervoor toestemming gegeven hebben.

Jury & bekendmaking winnaars
Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de organiserende partijen kiezen het filmpje dat het origineelst en creatiefst is en natuurlijk het best weergeeft hoe positief en leuk het sportteam is! Het winnende team wordt op vrijdag 27 september bekendgemaakt en ontvangt de prijs kort daarna. Bij het overhandigen van de prijs zal er een foto gemaakt worden en de winnaar zal gecommuniceerd worden in een persbericht aan de lokale media.

Tips van de jury
Wees creatief en positief! Breng op een leuke manier in beeld wat jouw team zo top maakt. Geef iedereen in je team een rol en maak gebruik van elkaars sterke punten. Kan iemand bijvoorbeeld goed presenteren, dansen of zingen? Gebruik het in je filmpje! Ook kun je leuk spelen met de manier waarop je filmt, bijvoorbeeld vanaf de grond of juist van boven.
Datum
4 september 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden