over ons | adverteren | sitemap | contact

Vlog-wedstrijd voor jeugdteams sportverenigingen


Deel deze pagina

REGIO - Heb jij een SUPER positief-sportief team? Doe dan mee met deze wedstrijd en maak samen een filmpje of een vlog waarin je laat zien wat er zo leuk is aan je team. Het leukste filmpje wordt beloond met een waardebon van €250, gesponsord door Sport 2000 Stehmann in Zaltbommel.

Wat moet je doen?
Haal al je creativiteit uit de kast en vertel hoe sportief, gezellig en aardig jullie voor elkaar zijn. Mag iedereen meedoen en helpen jullie elkaar? Hoe doen jullie dat dan? Waar zijn jullie samen goed in?

Week van de positieve gezondheid
Deze wedstrijd is onderdeel van de week van de positieve gezondheid. Die is van 13 tot en met 27 september.

Wie mag er mee doen?
Natuurlijk zijn er een paar spelregels. Alleen alle jeugdteams van sportverenigingen gevestigd in gemeente Maasdriel of Zaltbommel mogen meedoen.

Zo doe je mee:
- Stuur je filmpje in tussen vrijdag 13 t/m woensdag 25 september 2019met maximaal 1 filmpje per team.
- Post het filmpje op Facebook met de hashtag; #weekvdpositievegezondheid én mail het filmpje via www.wetransfer.com naar pdegeus@welzijnbommelerwaard.nl.
- Vermeld hierbij om welk sportteam het gaat en wie de contactpersoon is.

Vereisten filmpje;
Het filmpje is minimaal 30 sec. en maximaal 1 minuut en 30 seconden lang. Het filmpje heeft geluid, dit mag muziek zijn of iets anders. Iedereen die in het filmpje herkenbaar te zien is moet hiervoor toestemming gegeven hebben.

Jury & bekendmaking winnaars
Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de organiserende partijen kiezen het filmpje dat het origineelst en creatiefst is en natuurlijk het best weergeeft hoe positief en leuk het sportteam is! Het winnende team wordt op vrijdag 27 september bekendgemaakt en ontvangt de prijs kort daarna. Bij het overhandigen van de prijs zal er een foto gemaakt worden en de winnaar zal gecommuniceerd worden in een persbericht aan de lokale media.

Tips van de jury
Wees creatief en positief! Breng op een leuke manier in beeld wat jouw team zo top maakt. Geef iedereen in je team een rol en maak gebruik van elkaars sterke punten. Kan iemand bijvoorbeeld goed presenteren, dansen of zingen? Gebruik het in je filmpje! Ook kun je leuk spelen met de manier waarop je filmt, bijvoorbeeld vanaf de grond of juist van boven.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden