over ons | adverteren | sitemap | contact

Vliegende Start inschrijvingen Sjors Sportief


Na 1 dag al ruim 200 inschrijvingen


Deel deze pagina

Zaltbommel 1 oktober 2015 – Het cultuur- & sportstimuleringssproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Zaltbommel heeft deze week een vliegende start gemaakt. Vanaf het startschot op woensdag 30 september om 15.00 uur was het een drukte van jewelste op de website www.bommelactief.nl. Binnen een uur waren er al 100 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete activiteit en na een dag inschrijven stond de teller al op 200 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten.

Populaire Activiteiten
Heel veel sporten waren erg in trek, zoals Badminton, Circus, Skeeleren, Hockey, Paardrijden, Judo & Tennis. Aan de creatieve kant waren Cupcakes versieren, Muziek maken, Kleding maken & Vogels houden erg populair.

Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Cursussen die dus al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele actvititeiten!

Laagdrempelig en toegankelijk voor alle basisschoolkinderen
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Zaltbommel heeft samen met de verenigingen haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle ‘Sjorsboekje’, waarin meer dan 40 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Zaltbommel hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Het Sjorsboekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te downloaden. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Meer informatie
Het verbinden van kinderen aan sport is een van de speerpunten uit het gemeentelijk sportbeleid. Sjors is een van de instrumenten die de gemeenten Zaltbommel inzet om de beleidsdoelen te behalen.

Sjors Sportief / Creatief is een concept van Cultuur- en Sportstimulering Nederland. Het is een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en culturele activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.
Datum
2 oktober 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden