over ons | adverteren | sitemap | contact

Verslag Ronde van Munnikenland


Deel deze pagina

BRAKEL - Afgelopen zaterdag organiseerde WTC MaasWaal voor de 16e keer de Omloop van het Munnikenland. Een editie die onder zeer wisselende weersomstandigheden gereden werd. De dag begon met een stralende zon en eindigde zelfs met natte sneeuw. Er werd gedurende de dag gestart in vier categorieën: dames, regiorecreanten, sportklasse en amateurs. In totaal gingen er 300 deelnemers van start.

Alle categorieën kende een sterke afvaardiging van WTC MaasWaal leden. Maar liefst tien MaasWaal rensters stonden ’s ochtends aan de start. De wedstrijd van de dames in de A-categorie werd gewonnen door Elise Uijen, Nienke Veenhoven werd tweede en Silke Blei werd knap derde. De B-categorie bij de dames werd gewonnen door Marije Hengelveld.

Ook bij de heren was een grote vertegenwoordiging van MaasWaal renners. De wedstrijd van de regiorecreanten werd gewonnen door Peter van Wijgerden, Joost Hoetelmans werd tweede en Peter de Weert eindigde op de derde plaats.

In de sportklasse won Job van der Wal, en de wedstrijd van de amateurs werd gewonnen door Minnard Berkhoff. Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.wtcmaaswaal.nl

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie, en bedankt alle deelnemers voor haar/zijn sportiviteit. Ook alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage.
Datum
14 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden