over ons | adverteren | sitemap | contact

Verslag Ronde van Munnikenland


Deel deze pagina

BRAKEL - Afgelopen zaterdag organiseerde WTC MaasWaal voor de 16e keer de Omloop van het Munnikenland. Een editie die onder zeer wisselende weersomstandigheden gereden werd. De dag begon met een stralende zon en eindigde zelfs met natte sneeuw. Er werd gedurende de dag gestart in vier categorieën: dames, regiorecreanten, sportklasse en amateurs. In totaal gingen er 300 deelnemers van start.

Alle categorieën kende een sterke afvaardiging van WTC MaasWaal leden. Maar liefst tien MaasWaal rensters stonden ’s ochtends aan de start. De wedstrijd van de dames in de A-categorie werd gewonnen door Elise Uijen, Nienke Veenhoven werd tweede en Silke Blei werd knap derde. De B-categorie bij de dames werd gewonnen door Marije Hengelveld.

Ook bij de heren was een grote vertegenwoordiging van MaasWaal renners. De wedstrijd van de regiorecreanten werd gewonnen door Peter van Wijgerden, Joost Hoetelmans werd tweede en Peter de Weert eindigde op de derde plaats.

In de sportklasse won Job van der Wal, en de wedstrijd van de amateurs werd gewonnen door Minnard Berkhoff. Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.wtcmaaswaal.nl

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie, en bedankt alle deelnemers voor haar/zijn sportiviteit. Ook alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage.
Datum
14 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden