over ons | adverteren | sitemap | contact

Verslag Ronde van Munnikenland


Deel deze pagina

BRAKEL - Afgelopen zaterdag organiseerde WTC MaasWaal voor de 16e keer de Omloop van het Munnikenland. Een editie die onder zeer wisselende weersomstandigheden gereden werd. De dag begon met een stralende zon en eindigde zelfs met natte sneeuw. Er werd gedurende de dag gestart in vier categorieën: dames, regiorecreanten, sportklasse en amateurs. In totaal gingen er 300 deelnemers van start.

Alle categorieën kende een sterke afvaardiging van WTC MaasWaal leden. Maar liefst tien MaasWaal rensters stonden ’s ochtends aan de start. De wedstrijd van de dames in de A-categorie werd gewonnen door Elise Uijen, Nienke Veenhoven werd tweede en Silke Blei werd knap derde. De B-categorie bij de dames werd gewonnen door Marije Hengelveld.

Ook bij de heren was een grote vertegenwoordiging van MaasWaal renners. De wedstrijd van de regiorecreanten werd gewonnen door Peter van Wijgerden, Joost Hoetelmans werd tweede en Peter de Weert eindigde op de derde plaats.

In de sportklasse won Job van der Wal, en de wedstrijd van de amateurs werd gewonnen door Minnard Berkhoff. Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.wtcmaaswaal.nl

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie, en bedankt alle deelnemers voor haar/zijn sportiviteit. Ook alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage.
Datum
14 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden