over ons | adverteren | sitemap | contact

Verslag Ronde van Munnikenland


Deel deze pagina

BRAKEL - Afgelopen zaterdag organiseerde WTC MaasWaal voor de 16e keer de Omloop van het Munnikenland. Een editie die onder zeer wisselende weersomstandigheden gereden werd. De dag begon met een stralende zon en eindigde zelfs met natte sneeuw. Er werd gedurende de dag gestart in vier categorieën: dames, regiorecreanten, sportklasse en amateurs. In totaal gingen er 300 deelnemers van start.

Alle categorieën kende een sterke afvaardiging van WTC MaasWaal leden. Maar liefst tien MaasWaal rensters stonden ’s ochtends aan de start. De wedstrijd van de dames in de A-categorie werd gewonnen door Elise Uijen, Nienke Veenhoven werd tweede en Silke Blei werd knap derde. De B-categorie bij de dames werd gewonnen door Marije Hengelveld.

Ook bij de heren was een grote vertegenwoordiging van MaasWaal renners. De wedstrijd van de regiorecreanten werd gewonnen door Peter van Wijgerden, Joost Hoetelmans werd tweede en Peter de Weert eindigde op de derde plaats.

In de sportklasse won Job van der Wal, en de wedstrijd van de amateurs werd gewonnen door Minnard Berkhoff. Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.wtcmaaswaal.nl

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie, en bedankt alle deelnemers voor haar/zijn sportiviteit. Ook alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden