over ons | adverteren | sitemap | contact

Verbouwing van De Lijnbaan gaat van start


Deel deze pagina

Binnenkort wordt in Beneden Leeuwen woonlocatie De Lijnbaan van Syndion verbouwd. Er wonen momenteel 11 mensen met een beperking. Er komt een extra appartement. Dat betekent dat er ruimte is voor nieuwe bewoners!

In 2008 werd De Lijnbaan geopend. Het initiatief kwam van ouders van jong-volwassenen met een beperking: zij waren op zoek naar mogelijkheden om hun kinderen zelfstandig te laten wonen. Dat werd De Lijnbaan in Beneden Leeuwen.

Syndion biedt er 24-uurszorg aan de bewoners, die voor het grootste deel een WLZ-indicatie hebben. De bewoners hebben allemaal hun eigen, royale appartement: woonkamer, keuken, douche en toilet. Het avondeten is een gezamenlijke activiteit voor wie dat wil. Er wordt iedere dag vers gekookt. Het is een gezellig moment van de dag. De bewoners komen aan het eind van de middag thuis van hun dagbesteding of werk en ontmoeten elkaar in de gezellige centrale ruimte.

Eén van de 12 appartementen staat op dit moment leeg. En na de realisatie van een extra appartement, dat in maart 2017 klaar is, is er nóg een plaats vrij voor een bewoner met een beperking. Syndion én de bewoners van De Lijnbaan hopen dat het huis zo snel mogelijk weer volledig benut wordt. Het is immers jammer om zo’n mooie woonplek leeg te laten staan!
 
Syndion, Mirjam Rinzema
Datum
23 oktober 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›Gerelateerde info

Syndion
Syndion
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden