over ons | adverteren | sitemap | contact

Verbouwing en heropening Aldi Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – Op vrijdagochtend 14 december wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Fiep Westendorpplein in Zaltbommel feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Marcel de Graaff.

In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Tijdelijk gesloten
In verband met de verbouwing sluit dit filiaal op dinsdag 4 december om 20.00 uur haar deuren. Tijdens deze verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij de Aldi-filialen aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen en aan het Raadhuis in Hedel. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Vernieuwde winkel
Filiaalleider Marcel de Graaff: “Als team zijn wij bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen zal verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen wij de klant nog beter bedienen. In ieder geval zijn wij klaar voor een mooie toekomst in Zaltbommel. Iedereen is van harte welkom.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag erna een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzaam
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. De vernieuwde winkel aan Fiep Westendorpplein 2 in Zaltbommel beschikt over ruim 180 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.
Datum
3 december 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › goed doel
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden