over ons | adverteren | sitemap | contact

Verbouwing en heropening Aldi Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – Op vrijdagochtend 14 december wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Fiep Westendorpplein in Zaltbommel feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Marcel de Graaff.

In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Tijdelijk gesloten
In verband met de verbouwing sluit dit filiaal op dinsdag 4 december om 20.00 uur haar deuren. Tijdens deze verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij de Aldi-filialen aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen en aan het Raadhuis in Hedel. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Vernieuwde winkel
Filiaalleider Marcel de Graaff: “Als team zijn wij bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen zal verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen wij de klant nog beter bedienen. In ieder geval zijn wij klaar voor een mooie toekomst in Zaltbommel. Iedereen is van harte welkom.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag erna een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzaam
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. De vernieuwde winkel aan Fiep Westendorpplein 2 in Zaltbommel beschikt over ruim 180 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.
Datum
3 december 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden