over ons | adverteren | sitemap | contact

'Verborgen ruimtes' gevonden bij henneponderzoek


Deel deze pagina

MAASDRIEL – Bij het grote onderzoek naar hennepteelt en -handel, dat de politie dinsdag deed in Maasdriel zijn veel spullen in beslaggenomen.

Ruim honderd agenten waren op de been om negen plekken te onderzoeken op bewijsmateriaal in een onderzoek naar hennepteelt en handel. Het onderzoek is onder andere gestart door anonieme meldingen, die bij de politie binnenkwamen.

Vijf loodsen
In totaal zijn vijf loodsen en drie woningen in de gemeente Maasdriel onderzocht en een woning in Den Bosch. Bij de doorzoekingen zijn onder andere voertuigen met daarin verborgen ruimtes en ‘gegevensdragers’ in beslaggenomen.

Meerdere kluizen
Ook zijn in de panden verborgen ruimtes ontdekt en technische middelen om anderen, criminelen of politie/justitie, in de gaten te houden. Ook zijn meerdere kluizen ontdekt, waarvan de inhoud nog onbekend is.

Autosleutels
Verder zijn veel gegevensdragers in beslaggenomen en volgens de politie ‘opvallend veel autosleutels en afstandsbedieningen’. “Mogelijk dat op een later moment nog aanhoudingen volgen”, meldt de politie.

Met de actie hopen politie en justitie de ‘criminele hennephandel in de Bommelerwaard te verstoren’.

Anonieme tips
Burgemeester Henny van Kooten laat weten ‘blij’ te zijn dat er inwoners van Maasdriel zijn, die anonieme tips over criminelen doorgeven. “Want het is niet normaal dat er hennep geteeld en verhandeld wordt”, aldus Van Kooten. “Onze maatschappij wordt hierdoor verziekt. Criminelen verdienen niet alleen op een oneerlijke manier hun geld, ze gebruiken vaak ook veel geweld en zetten mensen onder druk. Ik roep iedereen daarom op om dit soort zaken te blijven melden.”
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden