over ons | adverteren | sitemap | contact

Veer Brakel - Herwijnen vaart extra in oktober


Deel deze pagina

In het weekend van 11 tot 14, 18 tot 21 en 25 tot 28 oktober wordt er aan de A2 gewerkt. Van Empel tot Deil is de weg volledig afgesloten. Hierdoor kun je onder andere niet over de Bommelse Martinus Nijhofbrug richting Utrecht. Het veer Brakel-Herwijnen vaart om die reden extra gedurende de 3 weekenden.

Groot onderhoud A2
In oktober staat er groot onderhoud van de A2 tussen knooppunt Empel en knooppunt Deil op de planning. Op dit stuk wordt onder andere het asfalt vervangen. Dit betekent dat de snelweg in de richting van Utrecht 3 weekenden volledig afgesloten is. De afsluiting start op de vrijdagavonden 11, 18 en 25 oktober om 21.00 uur en duren tot de maandagochtenden 14, 21 en 28 oktober 05.00 uur.

Veer Brakel vaart extra als alternatief
De veerpont Brakel is onderdeel van een handige omleidingsroute en vaart daarom extra in opdracht van Rijkswaterstaat. Volgens de reguliere dienstregeling vaart de pont op zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur. Op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van de afsluiting vaart het autoveer ’s avonds extra tot 24.00 uur. Op de zondagen start Brakel-Herwijnen tevens vroeger: om 7.00 uur gaat de eerste afvaart vanaf Brakel.

Vaartijden
Vrijdag 11, 18 en 25 oktober: 05.30 uur – 24.00 uur
Zaterdag 12, 19 en 26 oktober: 07.00 uur – 24.00 uur
Zondag 13, 20 en 27 oktober: 07.00 uur – 24.00 uur

Koop je Riveer-ticket van tevoren!
Om de afvaarten zo snel mogelijk te laten verlopen is het verstandig om je ticket van tevoren via de Riveer app of de website te kopen. Dit kun je zelfs nog doen als je voor de pont staat te wachten, want het is zo gebeurd. Bijkomend voordeel: via deze digitale weg bespaar je ook nog eens tien procent op je overtocht!
Datum
25 september 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden