over ons | adverteren | sitemap | contact

Veer Brakel-Herwijnen 25 november week uit de vaart


Deel deze pagina

BRAKEL - Vanaf maandag 25 november gaat de veerpont tussen Brakel en Herwijnen een hele week uit de vaart. De reden hiervoor is de wettelijk verplichte vijfjaarlijkse keuring, wat alleen maar kan als de pont op het droge ligt. De dienstregeling zal op maandag 2 december weer worden hervat.

Er wordt van 25 november tot en met 1 december geen alternatieve pont ingezet op de route. Voor scholieren en forenzen die normaal op de (brom)fiets bij Brakel overvaren, kan het veer Woudrichem-Gorinchem daarom een goed alternatief zijn. Je abonnement of 25-rittenkaart van Brakel is de gehele week geldig op deze en alle andere ponten van Riveer.

Let op de dienstregeling Woudrichem-Gorinchem:
van 7.00 tot 9.30 uur vaart dit veer ieder half uur vanaf Woudrichem, om vervolgens om het uur te gaan varen. In de middag zullen de halfuur-diensten om 14.15 uur weer opgepakt worden vanaf Gorinchem. Vaste klanten vinden de actuele vaartijden van onze schepen in de Riveer app.

Keuring verplicht en noodzakelijk
Tijdens de stremming wordt de Brakel II onder andere gekeurd op veiligheid, wordt er een vlakdieptemeting aan het onderwaterschip gedaan en worden de kleppen nagekeken. Er wordt tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik gemaakt om gepland onderhoud te plegen, zoals een verfbeurt. De veerpont wordt intensief gebruikt, hij vaart zeven dagen per week. De keuring is behalve verplicht, ook noodzakelijk om in de toekomst dezelfde service te kunnen blijven bieden.
Datum
22 november 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden