over ons | adverteren | sitemap | contact

Veel belangstelling nieuwbouw Varikse3hoek Heerewaarden


Deel deze pagina

De woningen in de laatste fase van herstructureringsproject Varikse3hoek in Heerewaarden worden gesloopt.

In Heerewaarden is de sloop gestart van fase 3, de laatste fase van herstructureringsproject Varikse3hoek. Zeventien nieuwe huurwoningen, waarvan dertien eengezinswoningen en vier multifunctionele woningen, worden gebouwd door aannemer De Vree en Sliepen uit Tiel. Er is veel positieve belangstelling van bewoners, omwonenden en woningzoekenden. De mooie nieuwe woonwijk bij de entree van Heerewaarden verrijst snel nu.

Van de zeventien nieuwe huurwoningen in fase 3 worden er tien straks bewoond door huurders uit de oude wijk. Zij ruilen hun oude woning in voor een energiezuinige nieuwbouwwoning met veel gemak en wooncomfort. De overige zeven woningen zijn geadverteerd op www.woongaard.com. Het gemiddeld aantal reacties was ruim 23, veel meer dan normaal. De woningen zijn toegewezen aan zes gezinnen en één alleenstaande. Drie nieuwe bewoners komen uit het dorp, de overige vier uit omliggende dorpen.

Planning
De Varikse3hoek is dit jaar helemaal klaar. Er staat dan een gevarieerde woonwijk met in totaal 38 prachtige huurwoningen. Volgens planning start de bouw van fase 3 volgende maand. Aannemer De Vree en Sliepen bouwt ook fase 3 in snel tempo. Nog voor de zomer worden de woningen opgeleverd. De laatste oude woningen aan de Burgemeester Wolterstraat worden naar verwachting in de zomer 2017 gesloopt.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden