over ons | adverteren | sitemap | contact

Van Wijnen en Kuypers tekenen onderhoudscontract met Woonstichting De Kernen


Deel deze pagina

Fotobijschrift: v.l.n.r. voorste rij de ondertekenaars: Anton Troeijen, Harry Kuypers, Marinus Kempe. Rij erachter; projectgroep De Kernen en Van Wijnen en Kuypers, die deze samenwerking tot stand heeft gebracht.

Op 1 mei 2019 hebben Marinus Kempe, directeur-bestuurder van woonstichting De Kernen, Anton Troeijen, Hoofd onderhoud en beheer, namens Van Wijnen Rosmalen en Harry Kuypers, directeur van Kuypers Zorg voor Vastgoed een driejarig dagelijks onderhoud- en mutatiecontract getekend. Na een aantal jaar succesvol een deel van het onderhoud van het woningbezit van De Kernen te hebben uitgevoerd, zijn deze organisaties samen klaar voor de volgende stap.

Samenwerken aan optimaal onderhoud

Met het tekenen van het 3-jarig contract zetten zij de langdurige en duurzame relatie voort voor het dagelijks- en mutatieonderhoud van 4.500 woningen. De afspraken hebben het doel om gestructureerd invulling te geven aan het onderhoud van het woningbezit van De Kernen: een verbeterde dienstverlening aan de klanten, een hogere technische kwaliteit en efficiency.

Verlengstuk van de corporatie
Van Wijnen en Kuypers treden als één partij de huurder tegemoet. Reparatieverzoeken en onderhoudsaanvragen blijven centraal binnenkomen bij De Kernen en worden er ingepland. De eigen servicedienst van De Kernen voert werkzaamheden uit die doorgaans korter zijn dan twee uur. Complexere en langere werkzaamheden voeren Kuypers en Van Wijnen uit. Daarmee zijn zij een waardevol verlengstuk van de corporatie.

Tevreden klanten
Kuypers en Van Wijnen geven met De Kernen gezamenlijk invulling aan de zorg en tevredenheid van de huurder. Die tevredenheid meten zij regelmatig en op verschillende manieren en vergelijken deze met vooraf bepaalde prestatienormen. Waar nodig zetten zij een verbetertraject in. Zo bouwen zij continu voort aan een fijne plek voor iedereen.

Datum
6 mei 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden