over ons | adverteren | sitemap | contact

Van Wijnen en Kuypers tekenen onderhoudscontract met Woonstichting De Kernen


Deel deze pagina

Fotobijschrift: v.l.n.r. voorste rij de ondertekenaars: Anton Troeijen, Harry Kuypers, Marinus Kempe. Rij erachter; projectgroep De Kernen en Van Wijnen en Kuypers, die deze samenwerking tot stand heeft gebracht.

Op 1 mei 2019 hebben Marinus Kempe, directeur-bestuurder van woonstichting De Kernen, Anton Troeijen, Hoofd onderhoud en beheer, namens Van Wijnen Rosmalen en Harry Kuypers, directeur van Kuypers Zorg voor Vastgoed een driejarig dagelijks onderhoud- en mutatiecontract getekend. Na een aantal jaar succesvol een deel van het onderhoud van het woningbezit van De Kernen te hebben uitgevoerd, zijn deze organisaties samen klaar voor de volgende stap.

Samenwerken aan optimaal onderhoud

Met het tekenen van het 3-jarig contract zetten zij de langdurige en duurzame relatie voort voor het dagelijks- en mutatieonderhoud van 4.500 woningen. De afspraken hebben het doel om gestructureerd invulling te geven aan het onderhoud van het woningbezit van De Kernen: een verbeterde dienstverlening aan de klanten, een hogere technische kwaliteit en efficiency.

Verlengstuk van de corporatie
Van Wijnen en Kuypers treden als één partij de huurder tegemoet. Reparatieverzoeken en onderhoudsaanvragen blijven centraal binnenkomen bij De Kernen en worden er ingepland. De eigen servicedienst van De Kernen voert werkzaamheden uit die doorgaans korter zijn dan twee uur. Complexere en langere werkzaamheden voeren Kuypers en Van Wijnen uit. Daarmee zijn zij een waardevol verlengstuk van de corporatie.

Tevreden klanten
Kuypers en Van Wijnen geven met De Kernen gezamenlijk invulling aan de zorg en tevredenheid van de huurder. Die tevredenheid meten zij regelmatig en op verschillende manieren en vergelijken deze met vooraf bepaalde prestatienormen. Waar nodig zetten zij een verbetertraject in. Zo bouwen zij continu voort aan een fijne plek voor iedereen.

Datum
6 mei 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden