over ons | adverteren | sitemap | contact

Uitslag tekenwedstrijd scholen bekend


Deel deze pagina

Afgelopen weken is door een jury en inwoners van de gemeente Zaltbommel gestemd welke tekening op de voorpagina van het nieuwe Sjorsboekje komt. De sporttekening van Lars de Haas van de Willem van Oranjeschool is de winnaar geworden.

Zes basisscholen in de gemeente hebben meegedaan aan de tekenwedstrijd. De scholen voerden een tekenopdracht van Tekenschool Bommelerwaard uit in een groep naar keuze. Per school kon een tekening worden ingeleverd bij Spel&.

De tekeningen zijn eerst beoordeeld door een jury. Deze bestond uit het team Spel& van Stichting Welzijn Bommelerwaard met directeur Eugenie Kaspori, wethouder Buwalda en Cathalijne van Gent van de Tekenschool. Daarna riepen de deelnemende scholen de ouders en andere geïnteresseerden op via de website sjorssportief.nl te stemmen.

Begin volgend schooljaar krijgt de groep waar Lars dan inzit een prijs uitgereikt door wethouder Buwalda: zij gaan een middagje bowlen bij de Heeren van Suylighem. En natuurlijk krijgen ze dan als eerste de nieuwe Sjorsboekjes van dat schooljaar te zien, met de tekening van Lars op de voorpagina.

In het Sjorsboekje staan weer allerlei naschoolse activiteiten voor het komende schooljaar in de hele gemeente. Op de website sjorssportief.nl schrijven de kinderen zich in. De activiteiten worden aangeboden door lokale verenigingen op het gebied van Sport en Cultuur. Zo kunnen de kinderen ontdekken waar hun interesse en talenten liggen. Dat varieert van skeeleren bij River Skate Team of volleybal bij Podarwic tot Fossielen Maken met Avonatura & Schrijffun of muziekles bij een van de vele fanfares of harmonien.

Wanneer in een bepaalde kern of periode minder activiteiten worden aangeboden, verzorgt het team Spel& het naschoolse aanbod. Zo wordt invulling gegeven aan het streven van de gemeente om kinderen kennis te laten maken met de vele verenigingen in de gemeente.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden