over ons | adverteren | sitemap | contact

Topnotering voor oliebollen van Bakkerij van Horssen


Deel deze pagina

Op 28 december heeft het Algemeen Dagblad wederom de uitslag van haar beroemde AD Oliebollentest bekend gemaakt. Ook Bakkerij van Horssen uit Aalst en Zaltbommel heeft weer meegedaan. En net als voorgaande jaren zijn deze weer goed in de smaak gevallen bij de keurmeesters van het AD. De oliebollen van Bakkerij van Horssen zijn beloond met het cijfer 8,5 en een prachtige 20e plaats. Een prestatie van formaat, want met 164 deelnemers was de concurrentie ook dit jaar weer ijzersterk.

“Wederom hebben we de top 20 weten te bereiken!” zo vertelt een blije Arthur van Horssen, eigenaar van Bakkerij van Horssen. “Continu blijven sleutelen aan receptuur en werkwijze en veel proefbakken heeft uiteindelijk geresulteerd in deze oliebol. En natuurlijk zijn we er erg blij mee dat de jury van het AD dit heeft gewaardeerd met het mooie cijfer 8,5 en een 20e plaats.

Met als smaakoordeel en eindconclusie: Bakker laat met een keurige oliebol zien dat hij zijn vak verstaat! Knapperige korst en een goede afbeet. Vulling mag iets royaler. Aalst weet waar ze terecht kunnen!

Sinds 1993 worden door de redacteurs van het AD steekproefsgewijs oliebollen opgehaald, altijd met krenten en/of rozijnen. De oliebollen worden vervolgens op de dag van de aankoop beoordeeld door een consumentenpanel, samengesteld door het Centrum voor Smaakonderzoek. Het maken van een goede en smakelijke oliebol vraagt om een flinke dosis vakmanschap. Naast een mooie kleur, structuur en vulling, is natuurlijk de smaak een zeer belangrijk onderdeel bij de oliebollenkeuring van het AD.

Een ding is dit jaar wel zeker: De allerlekkerste oliebollen van de Bommelerwaard en het land van Heusden en Altena haalt u in de winkels van Bakkerij van Horssen in Aalst en Zaltbommel op maandag 28 , dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december!! Welkom!
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden