over ons | adverteren | sitemap | contact

Topnotering voor oliebollen van Bakkerij van Horssen


Deel deze pagina

Op 28 december heeft het Algemeen Dagblad wederom de uitslag van haar beroemde AD Oliebollentest bekend gemaakt. Ook Bakkerij van Horssen uit Aalst en Zaltbommel heeft weer meegedaan. En net als voorgaande jaren zijn deze weer goed in de smaak gevallen bij de keurmeesters van het AD. De oliebollen van Bakkerij van Horssen zijn beloond met het cijfer 8,5 en een prachtige 20e plaats. Een prestatie van formaat, want met 164 deelnemers was de concurrentie ook dit jaar weer ijzersterk.

“Wederom hebben we de top 20 weten te bereiken!” zo vertelt een blije Arthur van Horssen, eigenaar van Bakkerij van Horssen. “Continu blijven sleutelen aan receptuur en werkwijze en veel proefbakken heeft uiteindelijk geresulteerd in deze oliebol. En natuurlijk zijn we er erg blij mee dat de jury van het AD dit heeft gewaardeerd met het mooie cijfer 8,5 en een 20e plaats.

Met als smaakoordeel en eindconclusie: Bakker laat met een keurige oliebol zien dat hij zijn vak verstaat! Knapperige korst en een goede afbeet. Vulling mag iets royaler. Aalst weet waar ze terecht kunnen!

Sinds 1993 worden door de redacteurs van het AD steekproefsgewijs oliebollen opgehaald, altijd met krenten en/of rozijnen. De oliebollen worden vervolgens op de dag van de aankoop beoordeeld door een consumentenpanel, samengesteld door het Centrum voor Smaakonderzoek. Het maken van een goede en smakelijke oliebol vraagt om een flinke dosis vakmanschap. Naast een mooie kleur, structuur en vulling, is natuurlijk de smaak een zeer belangrijk onderdeel bij de oliebollenkeuring van het AD.

Een ding is dit jaar wel zeker: De allerlekkerste oliebollen van de Bommelerwaard en het land van Heusden en Altena haalt u in de winkels van Bakkerij van Horssen in Aalst en Zaltbommel op maandag 28 , dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december!! Welkom!
Datum
30 december 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Bakkerij van Horssen
Bakkerij van Horssen
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden