?> Thom Ummels met dichters op PoŽzieTourdeWaal - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Thom Ummels met dichters op PoŽzieTourdeWaal


Deel deze pagina

Thom Ummels (rechts) met beelden van de dichterstour 2015
De Nederhemertse dichter Thom Ummels maakt op Bevrijdingsdag 5 mei opnieuw een tour met andere dichters langs de Waal. Onder het motto PoëzieTourdeWaal' zullen dichters uit het Rivierenland een tocht met voordrachten langs de Waal maken. De dichterstour maakt deel uit van het bevrijdingsevenement Tour de Waal :Fietsen voor de vrijheid. Dichters in de regio worden uitgenodigd aan de tour deel te nemen.

Dichters voor de Vrijheid
Het thema is Dichters voor de vrijheid. Vrijheid in brede zin: vrij zijn, vrijheid zoeken, vrijheid van meningsuiting, losmaken, vrij voelen. Thom Ummels nodigt dichters in Rivierenland uit om deel te nemen aan de dichterstour.

8 Tourdichters gezocht
Het is de bedoeling dat er circa 8 dichters meedoen. Bij de samenstelling van de groep tourdichters wordt onder meer gekeken naar de aard van hun werk, ervaring met voordrachten, verschenen publicaties en spreiding in de regio.

Concept vraagt om herhaling
“Vorig jaar heb ik ook een dichterstour georganiseerd op 5 mei en dat is mij goed bevallen”, aldus Thom Ummels. “Het was slecht weer en ook organisatorisch waren er een paar verbeterpunten, maar het concept sprak aan en vraagt dus om herhaling. Nu in een grotere opzet, met meer dichters en ook op meer locaties. En met een centrale afsluiting in Zaltbommel aan het eind van de middag”

Aanmelden
Belangstellende dichters kunnen zich tot 20 maart a.s. aanmelden via het emailadres: info@ummelsenummels.nl. Aanmeldingen dienen voorzien te zijn van telefoonnummer en achtergronden van de dichter.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden